Відійшла у вічність відома артистка Житомирського муздрамтеатру Надія Артеменко

Відійшла у вічність відома артистка Житомирського муздрамтеатру Надія Артеменко

Про це повідоммляється на фейсбук-сторінці Житомирського обласного музично-драматичного театру.

Колектив Житомирського театру ім.І.Кочерги глибоко сумує з приводу смерті ветерана театру, заслуженої артистки України Надії Андріївни Артеменко та висловлює щирі співчуття родині народного артиста України Григорія Михайловича Артеменка.

Надія Андріївна Артеменко служила в Житомирському театрі з 1964 року. Тут вона і зустріла свою другу половинку, друга і коханого чоловіка, партнера по сцені і наставника Григорія Артеменка. Разом подружжя прожило щасливих 68 років.

Відео дня

Заслужена артистка України Надія Артеменкко була характерною актрисою, вона успішно втілила в життя безліч ролей, зокрема, глядачі її пам'ятають за такими ролями, як:

Роза ("Останній вуличний бродяга" Р.Вівіан)

Горпина ("Маймська ніч" М.Старицького)

Федося ("Ясновидиця" Г.Квітка-Основ'яненко)

Фатима ("Ясні зорі" Б.Грінченка)

Василина ("Як наші діди парубкували В.Канівця")

Олена ("Фараони" О.Коломійця)

Дубиха ("У неділю рано зілля копала" О.Кобилянської)

Абатиса ("Три мушкетери" М.Дунаєвського) та багато ін.

У цей скорботний час хай Господь дає родині та близьким сили перенести біль непоправної втрати. Нехай добрий, світлий спомин про Надію Андріївну назавжди залишиться у серцях усіх, хто її знав, любив та шанував. Вічна пам'ять!

Прощання відбудеться у понеділок 12 квітня о 13-00 год. біля 1-го під'їзду за адресою вул. Дмитра Донцова,1/11 або о 12.30 год. біля службового входу в театрі.

Коментарі (1)
  • Светлана Олейник Кучинская

    Царство небесное, земля пухом
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up