Вечір моди, стилю та вишуканості: модельна агенція «Gloria Models» відсвяткувала своє 10-річчя

Вечір моди, стилю та вишуканості: модельна агенція «Gloria Models» відсвяткувала своє 10-річчя

На світсько-модельному рауті були присутні відомі житомиряни, місцеві політики, власники бізнесу, творча інтелігенція, моделі.

«Gloria Models» – перше професійне модельне агентство, яке було засноване у 2008 році Ілоною Пурлієвою.

На початку святкового заходу усі присутні мали можливість протестувати новий автомобіль марки «Volkswagen Touareg» автосалону “Інтер Авто Центр”, поспілкуватися у невимушеній атмосфері за келихом вишуканого шампанського вина “Fiorelli”, скуштувати вишукані м’ясні страви з живого вогню та почастуватися смаколиками. Також для гостей працювало 3 брендові фотозони. Увесь святковий вечір для гостей працював DJ GOSHA.

Відео дня

«Усі присутні зазначили, що подія пройшла на найвищому рівні. Початок заходу був на 18.00, розраховували, що гості трохи затримаються, але за 20 хвилин до початку парковка вже була переповнена авто, видно, що люди чекали та готувались до свята”, – розповіла президент модельного агенства «Gloria» Ілона Колодій.

У коментарі журналістам “20 хвилин” президент модельного агенства «Gloria» Ілона Колодій розповіла, що агенція з кожним роком розширює свої масштаби у професійному напрямку.

"Це дуже насичений для нас рік, адже ми не тільки святкуємо 10 років модельної агенції “Gloria”. Цьогоріч ми відкрили святкову агенцію “Gloria event”, б’юті-студію “Gloria beauty”, популярний портал богемного життя – "Geometria". Основна ідея заходу – вечірка для друзів-партнерів, для усіх, хто підтримував нас усі ці 10 років», – каже пані Ілона.

Родзинкою вечора став регіональний конкурс краси «Miss Zhytomyr vs Miss TEEN Zhytomyr 2018». Моделі у розкішних вбраннях представляли себе, а глядачі захопленими поглядами супроводжували довершені силуети. Особливо гості відзначили дефіле в розкішних вечірніх вбраннях від дизайнера Маргарити Козак і в купальниках від будинку нижньої білизни «Ajour».

Всі учасниці отримали багато призів і подарунків. А головна переможниця – грошовий приз розміром у 5 тис. грн від офіційного партнера Олександра Раковича (ТМ «Полісся Продукт).

Переможниці конкурсу краси:

Бех Діана – «Miss VOLKSWAGEN 2018»

Киричук Анастасія – «MISS ZHYTOMYR 2018»

Горлова Юлія – «I-vice MISS ZHYTOMYR 2018»

Яворская Анастасія – «II-vice MISS ZHYTOMYR 2018»

Латко Катерина – «Miss TEEN ZHYTOMYR 2018»

Пшенична Катерина – «I-vice Miss TEEN ZHYTOMYR 2018»

Нечипоренко Христина – «II-vice Miss TEEN ZHYTOMYR 2018»

Куліковська Анна – «Міс Глядацьких симпатій 2018».

Також у свій день народження модельне агенство «Gloria Models» представило новий логотип. Символічно усіх гостей пригощали триповерховим тортом зі старим логотипом, а потім під звуки фанфар з’явився торт, прикрашений новим логотипом.

«Ребрендинг – це дуже стильно і сучасно, адже модельне агентство повинно йти в ногу з модними тенденціями”, – розповідає Ілона Колодій.

Звісно ж, у цей день президент модельного агенства «Gloria Models» Ілона Колодій від гостей-друзів отримала також величезну кількість квітів та подарунків.

Генеральний партнер свята – автосалон «Інтер Авто Центр», ексклюзивний – «Fiorelli», офіційний партнер – «Полісся Продукт», генеральний медіа-партнер – газета «20 хвилин», фото від geometria.org.ua.

Аліна Бойко

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up