УЧАСНИКИ "ШОУ СЕРГІЯ ВІКТОРОВА" ПЕРШИМИ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СТУДЕНТА

УЧАСНИКИ "ШОУ СЕРГІЯ ВІКТОРОВА" ПЕРШИМИ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СТУДЕНТА

Численні учасники творчого об'єднання "Шоу Сергія Вікторова" цього року вирішили першими відзначити міжнародний День студента, який зазвичай святкують 17 листопада.

Отож, у понеділок у приміщенні обласного телецентру з шаленим успіхом пройшов традиційний "Молодіжний ринг-2017" за сприяння управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міськради, обласної культурно-мистецької спілки народних майстрів "Мистецьке Полісся" та молодіжного продюсерського проекту "Академія зірок". Захід відбувся в рамках патріотично-мистецької акції "Молодь – за мир і процвітання України".

У фойє телецентру було організовано молодіжний флеш-моб "Молодь Житомира – єднай Україну!", глядачі брали участь у патріотичній акції "Синьо-жовта стрічка – символ єдності України", багатьох зацікавив інтерактивний арт-майданчик "Синьо-жовте селфі для друзів", де усі бажаючі фотографувались з друзями  на фоні фірмової синьо-жовтої розгортки та залишили свої письмові привітання з Днем студента.

Відео дня

     А на головній сцені за почесне звання "Кращий молодіжний естрадний виконавець 2017 року" змагались учасниця телепроекту "Ікс Фактор", переможниця пісенного фестивалю "Співоче місто" Катерина Шафігулліна та учасниця патріотичного арт-проекту "Ми - українці", студійна бек-вокалістка відомих українських виконавців, у минулому солістка декількох рок-гуртів – Ольга Рибчинська. Кожна з суперниць представила три конкурсних номера. Учасниці відповіли на каверзні запитання глядачів і навіть співали акапельно. А наприкінці заходу усі присутні своїми оплесками визначили переможницю у головній номінації "Кращий молодіжний естрадний виконавець 2017 року" – нею стала Катерина Шафігулліна. Вона отримала подарунок від проекту "Академія зірок" та дипломи облдержадміністрації та міської ради.

Також глядачів розважали улюбленці молоді – Антон Лукашик, Настя Навольнєва, Марія Ревінцова, Анна Ковальська, Настя Затолюк, Юлія Нагорна, реп-виконавець KOS та численні танцюристи корпорації сучасного танцю "T-Squad Dance School".

З привітальним словом до студентів виступила голова обласної спілки народних майстрів "Мистецьке Полісся" Анна Івченко, яка подарувала організаторам ляльку мотанку ручної роботи "Ангел охоронець".

 

Залишається додати, що створенню патріотично-мистецького заходу "Молодь – за мир і процвітання України!" сприяли: генеральний медіа-партнер – ТРК "ЕФІР" та її радіостанції, "Хіт FM", "Ера FM", "Радіо РОКС", "Русское радио Україна", ексклюзивний медіа-партнер – газета "20 ХВИЛИН", головний радіо-партнер – радіо "Житомирська хвиля". Інформаційну підтримку здійснювали: РА "Прайм", газети "Авізо",  "Пульс",  "Імперія ТВ", сайти: zhitomir.info, www.ruporzt.com.ua,  0412.ua,  moemisto.ua, Афіша Житомира, Житомир Експрес, zamkova.info, vgolos.zt.ua, zhitomir.today, news.dks.com.ua, zhitomir-online.com, zhitomir.life

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up