У Житомирі проходить Міжнародний фестиваль мистецтв «Пісенний Спас» ім. Володимира Шинкарука

У Житомирі проходить Міжнародний фестиваль мистецтв «Пісенний Спас» ім. Володимира Шинкарука

На сцені Житомирського телецентру зараз проходить Міжнародний фестиваль мистецтв «Пісенний Спас» ім. Володимира Шинкарука-2020.

Наше видання вже повідомляло про незвичний формат фестивалю. Він частково відбувається в онлайн режимі з трансляцією по телебаченню та в Інтернеті.

«У зв’язку із всесвітньою пандемією та карантином, фестиваль перейде повністю в телевізійний формат. Ті виконавці, які пройдуть у другий тур, приїдуть безпосередньо у Житомир. Перші два дні триватиме конкурсна програма молодих виконавців, частина журі буде перебувати в залі, а частина оцінюватиме виступи онлайн за допомогою телебачення – йтиме пряма трансляція. Третій день фестивалю завершиться церемонією нагородження та гала-концертом за участю переможців і запрошених зірок», – зазначила у своєму коментарі голова журі, народна артистка України Ірина Шинкарук.

Відео дня

Цього року це вже шостий фестиваль і п’ята конкурсна програма. Обов’язковою умовою участі у конкурсі молодих виконавців є виконання пісні на слова та/або музику Володимира Шинкарука. Усі фестивальні дні транслюватимуться в прямих ефірах. На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Ірина Шинкарук розмістила повідомлення з подробицями щодо проведення фестивалю.

У середу, 19 серпня 2020 року, на сцені гала-концерту фестивалю «Пісенний Спас» заспівають: Ірина Шинкарук, Ніна Матвієнко, Mila Nitich, Ольга Сумська та Віталій Борисюк, Анжеліка Рудницька, Олег Чигер, Яніна Яремчук та Олександр Яремчук, Алла Попова, Андрій Князь, Артем Кондратюк.

У концерті також візьмуть участь: Володимир Талашко, Олександр Смик, Микола Свидюк, Олександр Зайченко, Олександр Календа, Юрій Градовський, Лєна Дарк, Симор Гласенко, гурт «Десь там», Христина Дутчак, Дмитро Мельник, Світлана Дерев`янко, Тетяна Шиян, Анастасія Подуст, Сергій Сень, Аріна Литвинчук, Дарина Динисюк, гурт «Fofan», Олександра Стецюк, Катерина Сивун, Ольга Ковальова, Катажина Клосовська, Злата Трусова, Макуба Озізі Генок, Марьям Пачулія.

Руслан Мороз

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up