Свято Морозива від компанії «Рудь» подарувало Житомиру яскраві емоції та 100% неймовірних вражень

Свято Морозива від компанії «Рудь» подарувало Житомиру яскраві емоції та 100% неймовірних вражень

У Житомирі другого червня відбулося традиційне Свято яскравих фарб, посмішок і найсмачнішого морозива, приурочене до Дня захисту дітей.

Сьогодні, 2 червня, у Житомирі на території Нового бульвару відбулось масштабне Свято Морозива та дитинства. Вже 13-й рік поспіль найбільший виробник «солодкого холоду» – компанія «Рудь» - пропонує мешканцям і гостям міста незабутні відчуття на Святі Морозива.

Головна мета цьогорічного проекту — ще більше розваг і позитивних емоцій. Про це говорить і ключове повідомлення Свята – «100% вражень»!

Відео дня

З привітальним словом до учасників та гостей Свята Морозива звернувся Президент компанії «Рудь» - ПАТ «Житомирський маслозавод» - Петро Володимирович Рудь.

«В минулому році було проведено понад тридцять Свят Морозива, які згуртовують наші родини. Дітлахам і дорослим у великих містах, маленьких районних центрах, в усіх куточках країни ми даруємо єдність: добра, тепла, миру, любові та порозуміння.  Недаремно сьогодні наше Свято має патріотичну спрямованість, адже тільки з любов’ю до рідної землі, до своєї Батьківщини і проявляється любов до ближнього. Бажаю Вам гарних вражень, приємного й радісного відпочинку на Святі Морозива. Ми обіцяємо, що компанія «Рудь» і надалі впроваджуватиме нові соціальні проекти і радуватиме Вас своєю смачною та якісною продукцією. Зі святом Вас, дорогі житомиряни та гості міста!», -сказав Петро Рудь.

Також Петро Володимирович запевнив, що проведення Свята Морозива вже стало доброю традицією і з кожним роком масштаби його проведення будуть лише розширюватися.

«Ми обов’язково продовжуватимемо проведення Свята Морозива, тому що це вже традиція, яка була, є і буде стільки, скільки будемо жити. Сподіваюся, що кожна родина, яка завітала сьогодні на захід, змогла відчути себе одним цілим. Адже найголовніше, чому ми приділяємо увагу на Святі Морозива – родинна участь, дружнє єднання, взаєморозуміння», - наголосив Петро Рудь.

Своїми враженнями з журналістами «20 хвилин» поділилися гості Свята. Те, що ми почули, передати словами замало, адже люди були сповненні емоціями, кажуть, що враження, отримані від заходу, ще довго зігріватимуть їх серця.

«Ми прийшли усією родиною: чоловік і наші два синочки. Хлопці вже встигли відвідати атракціони та виграти подарунки. Звісно ми щасливі, адже  такі свята не лише об’єднують, а й дарують купу незабутніх вражень. Сьогодні ми вперше відвідали Свято, але тепер це стане нашою доброю родинною традицією», - розповіла житомирянка Катерина.

Маленька Даринка приїхала з матусею із міста Коростишева, каже, що татко працює, а вони відпочивають.

«Мені - п’ять років, я вже доросла. Мама купила мені морозиво, і ми гуляємо. Я фотографувалася зі слоником Пустунчиком, є й таке морозиво з його малюнком, мені воно дуже подобається. Зараз мені будуть робити малюнок (аквагрим)», - з радістю розповіла дівчинка.

Всю територію заходу умовно поділено на дві локації: атракціони та парк розваг. Слід зазначити, що організатори максимально спростили умови потрапляння на атракціони. Відтак, купуючи одне будь-яке морозиво «Рудь» на Святі, гість отримує квиток. Цей квиток і є своєрідною перепусткою на активність. Загалом в цьому році запропоновано 18 різнопланових видів розваг: для будь-якого віку та різного спрямування.

Справжньою несподіванкою Свята стало розширення парку розваг. Окрім сцени, гості мають можливість відвідати Творчий бульвар, Дитячий сквер, Родинну алею та Спортивну площу. Участь в активностях парку розваг є вільною від квитків і абсолютно безкоштовною! Веселощі кожної локації включають конкурси та естафети, показові виступи та змагання. Звісно, при цьому всі учасники отримують дарунки, цінні призи та найсмачніше морозиво «Рудь»!

Більше подробиць про Свято - за посиланням: https://svyato.rud.ua/

Коментарі
  • Ксения Роль

    Угу жажигаю югуу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up