Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Непоганий вибір для вихідного дня - відпоинок у затишній залі кінотеатру. До вашої уваги, як завжди, прем'єрні покази кращих стрічок світового кіно.

Аксель – це абсолютно секретний, інноваційний робот у вигляді пса, якого створили для захисту солдатів у майбутньому. Після невдалих експериментів Аксель потрапив на звалище. Там його знайшов підліток-мотоцикліст на ім'я Майлз. Хлопець – одинак, дуже любить кататися пустелею на своєму мотоциклі. Побачивши робота-пса, Майлз вирішує йому допомогти. Разом із цим він активував технологію і прив'язав її до себе. Між хлопцем і псом з'явилася справжня дружба. В Акселя є просунутий інтелект і добре серце, почуття. Але бачачи, як робот розвинувся поруч із хлопцем, творці машини хочуть забрати його собі назад. Майлз ні за що не дасть друга в образу, та й Аксель захищатиме хлопця від усіх бід.

Відео дня

Сара працює вчителькою та нічим не відрізняється від таких же жінок її віку. Ті ж безліч проблем, ті ж невдачі в житті. У Сари просто все зараз знаходиться в такому хаосі, що страшно уявити. Їй зараз просто нічого не потрібно, тільки трохи самотності. Й останнє, що Сара хотіла б у цей момент – ще за кимось доглядати. Але її бабуся вирішила інакше – і віддала їй дуже зіпсованого, шкідливого мопса Патріка, який їсть усе підряд. Цей пес неабияк псує життя дівчині, постійно ставлячи в незручні положення. Але в той же час Патрік може й допомогти їй жити, трохи попустувати їй на користь.

Пережити апокаліпсис – удача або прокляття? Що якщо людям, які залишилися існувати, уготована доля набагато гірша, ніж для тих, хто просто помер. Джулі змогла пережити апокаліпсис – тепер вона майже не зустрічає людей на своєму життєвому шляху. Вона завжди мріяла пережити цей страшний судний день, але не знала, як це буде жахливо. Коли померли всі люди, з'явилося щось інше – ті, що вижили. Джулі не знає, чи живі вони чи ні, із цього світу або з того. Це просто тварюки, які стали господарями на нашій планеті та полюють за уцілілими людьми. Джулі пережила кінець світу, але зустріч із монстром вона не переживе...

 

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up