Пів мільйона  бюджетних  коштів розподілять між  11 громадськими організаціями - переможцями конкурсу

Пів мільйона  бюджетних  коштів розподілять між  11 громадськими організаціями - переможцями конкурсу

Визначено переможців культурно-мистецьких проєктів, на реалізацію яких громадські організації отримають  фінансову підтримку з  місцевого бюджету.

Рейтинг склала конкурсна комісія, яка оцінювала пропозиції інститутів громадянського суспільства, - повідомила пресслужба міськради.

500 тис. грн  бюджетних  коштів розподілять між  11 громадськими організаціями.  Відповідно до Положення про конкурс громадських ініціатив  в галузі «Культура», фінансова підтримка з бюджету громади не має перевищувати  85% загальної кошторисної вартості проєкту.

Переможцями конкурсу стали  такі проєкти:

Відео дня
  • Створення відео контенту дитячого мюзиклу «Нарнія - країна мрій» ГО «Житомир, зроби голосніше»;
  • І Всеукраїнський конкурс-фестиваль художньої творчості «Жива душа мереживних витинанок»ГО БО «Благодійний фонд «Надія Є»;
  • Культурно-мистецький проєкт «Святослав Ріхтер. Життя крізь призму цензури» ГО «Житомирське обласне німецьке національно-культурне товариство Відегебурт»;
  • Перший міжнародний мультикультурний фестиваль «Ars Teteriv Stage» ГО «МИСТЕЦЬКА ЛІГА»;
  • Житомирська прозова школа ГО «Житомирська обласна громадська організація «Ц-Твоє»;
  • "Ми різні, але ми єдині!"  ГО «Дім Ветерана»;
  • Благодійний бал «Дотик»     МО «Пласт- НСОУ» в м. Житомир «Станиця Житомир»;
  • Житомир театральний ГО «Центр творчості «АНТЕНА»;
  • І Міжнародний дистанційний конкурс імені Е. Гріга ГО «Всеукраїнське товариство Едварда Гріга»;
  • Козацькому роду нема переводу   ГО «Берегиня Полісся»;
  • Проєкт «Історія країни починається з людини, історія міста – з вулиці» ГО «Житомирська обласна спілка поляків України».

Підтримка  з бюджету громади надається в рамках Комплексної цільової програми «Культурний простір Житомирської об’єднаної територіальної громади» на 2021-2023 роки».

Нагадаємо, що  цьогоріч на конкурс проєктів в галузі «Культура» було подано 29 проєктів  на загальну суму 2,6 млн грн. Публічний  захист конкурсних ініціатив відбувся 5 та 6 квітня.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області 11:00 Житомирський музично-драматичний театр тимчасово йде у відпустку через брак фінансування 10:40 У Малині на пожежі загинула людина 10:22 Молодикам, які забили до смерті односельчанина на Чуднівщині, повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи 10:00 Карколомна ДТП у Житомирі: на вулиці Параджанова кросовер зіткнувся з електроопорою 09:41 Втрати росіян: мінус 5 танків, 29 артсистем і 800 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 23 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 23 квітня: все про цей день, свята, традиції і погода у Житомирі 17:52 У Житомирі та області потрібні донори крові всіх груп з негативним резус-фактором 17:32 Оновлено штрафи за неявку до ТЦК 17:00 Помірно тепло і з дощами: погода найближчих днів 16:37 Бердичівлянин віддав шахраям більше пів мільйона гривень за неіснуюче авто 16:20 Гуманітарний Хаб "Житомир" передав Сумщині 4 тонни необхідних медикаментів загальною вартістю 12 мільйонів грн photo_camera 16:00 Двох загиблих Героїв-житомирян провели в останню путь
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up