Пісенний Спас-2020: конкурсанти і учасники

Пісенний Спас-2020: конкурсанти і учасники

Вже незабаром почнеться «Пісенний Спас-2020». Залишився майже тиждень.

Ми вже повідомляли про новий формат фестивалю, про який розповіла в своєму інтерв’ю народна артистка України Ірина Шинкарук. 

«У зв’язку з всесвітньою пандемією та карантином фестиваль перейде повністю в телевізійний формат. Тобто перший тур конкурсної програми молодих виконавців проходитиме онлайн. Конкурсанти надсилають заявки, а міжнародне журі оцінює виступи. Ті виконавці, які пройдуть у другий тур, приїдуть безпосередньо в Житомир. На три дні Житомирський телецентр стане фестивальним центром: тут проходитиме конкурс, майстер-класи від зірок та гала-концерт фестивалю. Перші два дні триватиме конкурсна програма молодих виконавців, частина журі буде знаходитися в залі, а частина – оцінюватиме виступи онлайн за допомогою телебачення – йтиме пряма трансляція. Третій день фестивалю завершиться церемонією нагородження та гала-концертом за участю переможців і запрошених зірок. Цього року це вже шостий фестиваль і п’ята конкурсна програма. 18 серпня відбудеться концерт "Житомирщина – спадковість поколінь!"», – зазначила в інтерв’ю Ірина Шинкарук.

Нещодавно на сторінці в соціальній мережі Facebook Ірина Шинкарук розмістила повідомлення з подробицями щодо учасників та конкурсантів фестивалю.

Відео дня

У підсумку на Міжнародному фестивалі мистецтв «Пісенний Спас» ім. Володимира Шинкарука в роботі журі візьмуть участь: 

Під час конкурсної програми журі буде оцінювати конкурсантів за такими номінаціями: конферансьє, виконавець авторської пісні, виконавець естрадної пісні.

Обов’язковою умовою участі в конкурсі молодих виконавців є виконання пісні на слова та/або музику Володимира Шинкарука. II тур конкурсу відбудеться 17-18 серпня, а гала-концерт та церемонія нагородження – 19 серпня в Житомирі. Усі фестивальні дні транслюватимуться в прямих ефірах.

Всі заходи будуть проходити з дотриманням карантинних застережень.

Режисерами «Пісенного Спасу-2020» стануть знаний київський  режисер Анжела Норбоєва, заслужений артист України Петро Авраменко, Сергій Сень –викладач Житомирського коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка, який свого часу став переможцем  фестивалю у номінації конферансьє. Головним режисером фестивалю є Ірина Шинкарук.

Руслан Мороз

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області 11:00 Житомирський музично-драматичний театр тимчасово йде у відпустку через брак фінансування 10:40 У Малині на пожежі загинула людина 10:22 Молодикам, які забили до смерті односельчанина на Чуднівщині, повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи 10:00 Карколомна ДТП у Житомирі: на вулиці Параджанова кросовер зіткнувся з електроопорою 09:41 Втрати росіян: мінус 5 танків, 29 артсистем і 800 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 23 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 23 квітня: все про цей день, свята, традиції і погода у Житомирі 17:52 У Житомирі та області потрібні донори крові всіх груп з негативним резус-фактором 17:32 Оновлено штрафи за неявку до ТЦК 17:00 Помірно тепло і з дощами: погода найближчих днів 16:37 Бердичівлянин віддав шахраям більше пів мільйона гривень за неіснуюче авто 16:20 Гуманітарний Хаб "Житомир" передав Сумщині 4 тонни необхідних медикаментів загальною вартістю 12 мільйонів грн photo_camera 16:00 Двох загиблих Героїв-житомирян провели в останню путь 15:41 У прикордонні Житомирської області не планують обмежувати перебування чоловіків призовного віку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up