Наймодніші сукні 2020 – ТОП 5

Наймодніші сукні 2020 – ТОП 5

Традиційно, коли на вулиці температура збільшується до +25 °C, з’являється бажання демонструвати найяскравіші, надзвичайні й невагомі сукні.

Серед наймодніших варіантів: сукні з об’ємними рукавами, шовкові комбінації, плісировані моделі, квітчасті розписи, біла бавовна й довжина максі, ділиться видання «Vogue.ua».

Наймодніші сукні 2020

Плісе

Відео дня

Сукні плісе зачаровують своєю жіночністю та грайливістю. Ці легкі й романтичні сукні в невинну дрібну складку просто створені підкорювати чоловічі серця. Модниці Парижа, Мілана, Лондона й Нью-Йорка люблять цей тренд і цього літа пропонують усім дівчатам полюбити його також. Це можуть бути асиметричні сукні з об’ємними рукавами, вбрання з милими шлярками й ніжним мереживом, буржуазні моделі з бантами біля шиї або елегантні варіанти довжини міді.

Шовк

Шовковою сукнею вже важко здивувати, проте цього літа є кілька способів. Замість варіантів, прикрашених всілякими принтами, варто зробити ставку на монохромні моделі з незвичайними деталями. Так, фантазійна зборка на плечах, несподівані вирізи й асиметричний крій відіграють ключову роль в образі. Якщо сукню виготовлено в найкращих традиціях мінімалізму, її також можна злегка пожвавити, додавши зверху блискучу брошку або пояс.

Квіти

Квітчасті сукні – аксіома весняно-літнього сезону. З року в рік streetstyle-активістки в усьому світі демонструють нові образи, прикрашені садовими, польовими або екзотичними квітами. Цього літа дівчата, як і раніше, закохані у рослинні візерунки – від великих бутонів троянд до дрібних квіточок з бабусиного саду. У тренді як драматичні поєднання відтінків, так і м’які колірні переходи.

Біла бавовна

Білі сукні з м’якої бавовни – незамінна річ капсульного гардероба. Символічний літній колір і повітропроникна натуральна тканина – найкращі спільники у спекотний період. У таких сукнях можна вирушити як на ділову зустріч, обігравши образ правильними аксесуарами, так і провести вихідні за містом.

Об’ємні рукави

У новому сезоні весна-літо 2020 діє одне модне правило щодо рукавів. Звучить воно так: «що більше, то краще». Це означає, що сукні з драматичними об’ємними рукавами, запозичені з 80-х років, потрібні як свіже повітря цього літа. Модниці вдягають сукні з ефектними рукавами-буфами або кумедними «ліхтариками» з бавовняних і струменистих матеріалів.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up