Молодь запрошують на "Полісся fest - 2019"

Молодь запрошують на "Полісся fest - 2019"

У четвер, 18 квітня, в концертній залі обласного телецентру краща творча молодь братиме участь у традиційному фестивалі молодіжної творчості "ПОЛІССЯ FEST – 2019" в рамках проведення громадсько-мистецької акції з символічною назвою "Я люблю Україну свою", присвяченої Міжнародному дню солідарності молоді.

До речі, навчальні заклади ще мають можливість замовити запрошувальні листівки для своїх студентів. Звичайно, вони безкоштовні, але їх кількість, як і кількість місць у глядацькій залі, дещо обмежена. Для колективних замовлень  телефонуйте: 063-958-87-50.

Цей захід, який  щороку проводиться у Житомирі обласним управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту та міським управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту,  вже став улюбленим серед юнаків та дівчат – прихильників сучасної молодіжної творчості.

Відео дня

Виявилось, що учасників фестивалю доволі багато: у мистецькій частині звучатимуть добре знайомі та нові українські пісні у виконанні фіналістів відомих всеукраїнських телепроектів  та лауреатів конкурсів патріотичної пісні Анастасії Подуст, Наталії Яблонської, Антона Лукашика, Анастасії Навольнєвої, Юлії Нагорної, Анастасії Затолюк, Анастасії Єдлінської, Олени Галензи, солістів студії "Акорд" і багатьох інших.

Вагомою частиною заходу стануть виступи численних команд сучасного танцю у найрізноманітніших танцювальних стилях: "T-Squad" , "Ladies Dance", "FreeStyle Crew", "Club Leaders", "Street Children" та інших.

А перед початком мистецької акції буде проведено молодіжну патріотичну руханку, конкурс соціальних слоганів "Бережи власне життя", патріотичну акцію "Синьо-жовта стрічка – символ єдності України".

Отож, якщо ти молодий і сучасний, завітай у четвер, 18 квітня, о 17 год. до обласного телецентру на молодіжну акцію "Я люблю Україну свою-2018".

Генеральним медіа-партнером проекту виступила телерадіокомпанія "ЕФІР" та радіо "ХІТ FM", "РЕТРО FM", "Русское" радіо Україна", "Радіо Рокс", "Ера FM", ексклюзивним медіа-партнером – газета "20 ХВИЛИН", головним радіо-партнером – "Житомирська хвиля". Інформаційні партнери –РА "Прайм", газети "Імперія-TV", "Пульс",  "Житомирщина", "Місто", сайти: zhitomir.info, Рупор Житомира, 0412.ua,  Житомир Today, dks.com.ua, moemisto.ua, zamkova.info, vgolos.zt.ua, zhitomir.life, zhitomir-online.com, Житомир Експрес.

Вл. інф.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up