Куди поїхати на вихідні у лютому: фестивалі, ярмарки, тренінги

Куди поїхати на вихідні у лютому: фестивалі, ярмарки, тренінги

Лютий – чудовий час для яскравих вихідних, насичених новими враженнями та корисними подіями. Україна така різна, цікава, і виїжджати за межі Житомира – варто, тим паче, коли стільки заходів приготував другий місяць року.

Отже, куди поїхати у лютому? Розкажемо далі!

Вінницька афіша пропонує відвідати нову локацію та ярмарок

Відео дня

1 лютого відбудеться святкове відкриття  нової локації «Артинов» у самісінькому центрі Вінниці.

«Ми розширюємося – тепер матимемо цілих два поверхи, один з них буде коворкінгом для працьовитих пташок, другий – open space – для вашого відпочинку та розвитку. Відтепер – ще більше креативного простору, ще більше можливостей для розвитку, ще ближче до центру міста – з наших вікон можна буде милуватися головним символом міста – вежею. Віримо, що ви зможете знайти нас, адже воно того варте», – йдеться в афіші.

Адреса: вулиця Миколи Оводова, 22

А ось 8-9 лютого, у ТРЦ «Мегамолл» відбудеться ярмарок подарунків ручної роботи за участі найкращих майстрів Вінниці. У програмі розиграш призів: прикраса з натурального каміння з сутажною вишивкою, ексклюзивна поличка для книг та набір мила «Солодка полуниця». Вхід вільний, отже, чому не спробувати?

Тим паче, до Вінниці можна дістатися електричкою всього за 10 гривень для дітей та студентів та за 20 гривень – дорослим.

Київськими варениками поласуєте?

ВДНГ запрошує на Вікенд вареників! Гості матимуть можливість спробувати вареники з різними начинками. Даний захід пройде у межах «Країни мрій». «Завітайте! Буде дуже смачно!» – обіцяють організатори.

Коли: 8-9 лютого.

Де: м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 1.

Тренінг для дітей у Тернополі

Чому потрібно вчити дітей, щоб надалі вони могли заробляти на своїх знаннях, ідеях і талантах? Саме про це ви зможете дізнатись на відкритому занятті 1 лютого «Що потрібно вчити у 9 років, щоб заробляти більше за батьків у 14?»

Захід відбудеться 1 лютого об 11:00.

Місце проведення: м. Тернопіль, конференц-зал ТВЦ «Атріум» (вулиця Й. Сліпого, 7, 1 поверх). Вхід вільний.

Вшанувати пам'ять Ярослава Заміщака у Львові

Фестиваль пам'яті Ярослава Заміщака «Летіла птаха» відбудеться у Церкві Різдва Пресвятої Богородиці 8 лютого. 

Початок – о 19.00. Вхід – вільний.

На відвідувачів очікує вечір, наповнений колядою від творчих колективів. Фестиваль присвячений пам’яті Ярослава Заміщака – скрипаля, засновника і диригента камерного молодіжного хору «Теотокос».

Валерія Наумова

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up