Крампуси, янголи, віслюк Вітус та Поліський Святий Миколай: Малинівка запрошує на відкриття унікальної Садиби

Крампуси, янголи, віслюк Вітус та Поліський Святий Миколай: Малинівка запрошує на відкриття унікальної Садиби

У Садибі Поліського Святого Миколая триває підготовка до відкриття: вже 19 грудня, о 15:00 у село Малинівку, що на Малинщині, прибуде автентичний Поліський Миколай.

Він цілий місяць прийматиме у своїй Садибі дітей із усіх районі Житомирщини, які завчасно підготувались до подорожі в казку та написали Миколаю листи.

У Малинівці вже працює пошта Миколая – щодня на адресу Садиби надходять десятки листів із усіх куточків області.

“Листи вже розбирають янголи, які працюють в Садибі і готують будинок Миколая до відкриття. Миколай обов’язково поспілкується із кожним, хто приїде до його Садиби. Також діти зможуть спробувати смачний малиновий чай, а для дорослих у свята працюватиме ярмарок”, - розповідає адміністратор Садиби.

Відео дня

Організатори запевняють: у Садибі кожен знайде собі заняття до душі.

“Коли дитина переступає поріг нашої Садиби, проходить через вивіску і чує легенду про Поліського Святого Миколая – вона опиняється у казці. Тут на неї чекають і янголи, і помічники Миколая, і казкові герої. Якщо бути уважним – можна побачити і злого крампуса. Так у багатьох європейських країнах називали чортів, які викрадали неслухняних дітей. Враховуючи, що Малинівка – це давнє чеське поселення, то тут гармонійно співіснують як українські, так і чеські традиції”, - розповідають в Садибі.

На малечу на території Садиби в Малинівці чекають також конкурси, розваги та майстер-класи. А також – віслюк Вітус, надійний помічник Святого Миколая.

“Вітус вже вдягнув святковий одяг і чекає на ввічливих дітей. Він живе у Малинівці, приходить щодня допомагати Миколаю бавити дітей у Садибі. Любить моркву та сіно. Малеча зможе самостійно погодувати його”, - додають організатори.

Офіційне відкриття Садиби відбудеться 19 грудня о 15:00. Садиба працюватиме кожну п’ятницю, суботу, неділю та на свята. Час роботи – із 15:00 до 20:00.

Організатор свята – Малинівська сільська рада та агропідприємство “Малинівьске”.

За детальною інформацією звертайтеся за телефоном – (096) 603-14-00.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up