Фести червня: запальний рок, здорова кухня та відомі гурти

Фести червня: запальний рок, здорова кухня та відомі гурти

Початок фестивального літа 2017-го буде запальним.

 

Літо тільки-но розпочинається, а організатори фестивалів запевняють, що цьогоріч усім буде гаряче. Це час відпусток, тож можна розважатися «по повній». Отож, час купувати квитки і вирушати відпочивати.

V міжнародний музичний фестиваль «О-ФЕСТ 2017»

Дата: 11 червня 2017 року

Відео дня

Місце проведення: м. Київ, Київський театр оперети, вул. Червоноармійська, 53/3

Міжнародний музичний фестиваль «О-ФЕСТ» представляє Київський національний академічний театр оперети. Це подія світового значення!

V міжнародний музично-театральний фестиваль розширює свої межі, і «О-FEST 2017» проходитиме протягом двох днів. Так, 10 червня мистецькі акції відбуватимуться у літньому театрі та мальовничому ландшафтному парку м. Буча; 11 червня – гала-концерт у приміщенні Київського національного академічного театру оперети.

Ось вже кілька років поспіль фестиваль збирає на одній сцені артистів-вокалістів та диригентів з провідних музичних театрів України та 13 країн світу: Австрії, Білорусі, Болгарії, Грузії, Казахстану, Канади, Китаю, Литви, Молдови, Німеччини, Польщі, Румунії, Словаччини, України.

Тема «О-FEST 2017» – опера та оперета. У рамках фестивалю учасники від запрошених країн продемонструють майстерність виконання у цих двох жанрах.

Насичена чотириденна програма фестивалю також передбачає проведення широкомасштабних акцій, серед яких: виставки народних ремесел та виставки картин сучасних художників, виступи музичних і танцювальних колективів, концерти камерних ансамблів, джазова програма, майстер-класи, кулінарні презентації, розваги для дітей та чимало новацій. До проекту залучаються молодіжні, студентські колективи.

Серед гостей – Надзвичайні і Повноважні посли країн-учасниць фестивалю, відомі артисти, музиканти, провідні політичні, культурні та громадські діячі.

Фестиваль покликаний об’єднати світ музикою, відкрити Україну як культурну країну, в якій проживає високоінтелектуальна, талановита нація. Фестиваль має на меті представити місто Київ як європейську культурну столицю та залучити представників світової культурної еліти до співпраці з вітчизняними митцями.

«O-FEST» є важливою подією у розвитку міжнародних культурних відносин, сприяє популяризації музично-театрального мистецтва різних країн. Значно підвищить позитивний імідж України у світі та сприяє інтеграції нашої країни до Євросоюзу через мистецтво. Він зробить гарну інвестицію у майбутнє – у розвиток туризму та інтернаціонального культурного співробітництва. А також підвищує інвестиційну привабливість місць проведення акцій.

Рок булава

Дата: 16-18 червня

Місце проведення: спорт-база «Переяславль», Переяслав-Хмельницький

Фестиваль відбудеться на березі Дніпра. Можна не лише насолоджуватися улюбленою музикою, але й помилуватися чудовою природою. На фест приїде чимало українських гуртів, а також колективи з Канади та Білорусі. Серед учасників: О.Тоrvald, Каrna, «Дай дорогу!», SPACE OF VARIATIONS, STEREOISTERIKA, Barrasso, Kriсhuss, Ferris Wheel, The Superbullz, TETRYS, SWIFT, «Рубікон», «Циферблат», «Dефект Rечи».

Всеукраїнський фестиваль екологічної свідомості у Вінниці

Дата: 17-18 червня.

Місце проведення: Вінниця, Європейська площа

Вперше у Вінниці влітку, 17-18 червня, на площі Європейській (сквер Козицького) відбудеться Всеукраїнський фестиваль екологічної свідомості. Фестиваль триватиме два дні поспіль.

У програмі: лекторії, майстер-класи, кінопокази; показ еко-одягу, ярмарок хенд-мейдерів та народних умільців; здорова кухня; жива музика, виступи художніх виконавців; квести та конкурси, фотозони, еко-вікторини та рухливі ігри; дитяча ігрова зона; вогняне шоу та велике вогнище.

Метою заходу є формування екологічної культури, дбайливого ставлення до довкілля, правильного поводження з відходами, прибирання та благоустрій засмічених зелених зон, а також місць громадського відпочинку.

Lviv Yoga Day 2017

Дата:17-18 червня

Місце проведення: Львів, пл. Ринок, парк Франка

Святкування Міжнародного Дня Йоги. Lviv Yoga Day – це наповнений простір для тих, хто шукає відпочинку, душевного затишку та можливості зупинитися і почути себе справжнього у шаленому ритмі сучасного міста. Абсолютно новий формат йога-фестивалю охоплює багато сфер, де кожен з відвідувачів дізнається багато нового зі світу йоги та здорового способу життя, отримає нові унікальні навички.

Одразу дві локації будуть зустрічати гостей та друзів, щоб долучитись у цьому році до міжнародної йога-спільноти: площа Ринок (старт о 12:00) та парк Івана Франка (старт о 09:00).

Що чекає на вас у програмі: Global Hatha Yoga, йога марафон – досвідчені інструктори, справжні експерти навчать вас правильно виконувати техніки йоги і поділяться своїм особистим багаторічним досвідом.

Лекторії – коротко і лаконічно про справжню йогу, медитацію, вегетаріанство і аюрведу.

Мантра музика non stop – концерти відомих українських та європейських гуртів.

Мантра дайвінг від гурту «АTMASFERA».

Вегетаріанські майстер-класи від професіоналів вегетаріанської кухні.

Арт-простір – різноманітні творчі майстер-класи. Дитячий простір – місце, де всі заняття спрямовані на розвиток і гармонізацію внутрішнього стану дитини.

Марина Михальчук

 
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням 11:00 За участю прокурорів Бердичівської окружної прокуратури на потреби ЗСУ передано боєприпаси, вилучені у межах кримінального провадження 10:41 У Житомирі викрили мережу підпільних казино з десятками мільйонів прибутку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up