Актуальні купальники, в яких відпочинок здаватиметься раєм

Актуальні купальники, в яких відпочинок здаватиметься раєм

Багато хто говорить, що літо 2020 – найгірше, адже через карантин – нікуди поїхати та й відпочивати немає коли.

Але це не так! Ви просто не придбали купальник, в якому захочете підкорювати будь-які пляжі, і не важливо, це пляж в гідропарку, чи на Мальдівах, тому що обравши стильний та зручний купальник, вся увага буде прикута до вас.

Ми розкажемо вам про найстильніші купальники цього літа, з посиланням на «Vogue.UA».

Біла ворона

Відео дня

Складно в це повірити, але в 1950-х білі купальники вважали провокаційними, оскільки цей колір асоціювався переважно зі спідньою білизною. Однак його прихильницями були Мерілін Монро й Елізабет Тейлор – ікони кінематографа, якими надихалися мільйони жінок. Сьогодні білий колір на пляжі сприймають природно, адже він має такий ефектний вигляд на фото.

Золото нації

Золотий відтінок — це синонім літа й відпочинку, адже на засмаглій шкірі він має набагато кращий вигляд. Особливо гарно він працює на мініатюрних бікіні, максимально зливаючись із тілом.

Своїми руками

В’язання й усілякі плетіння – один з головних трендів цього сезону, який психологи пов’язують з прагненням людей сповільнитися, зробити щось своїми руками й згадати про дитинство. Не залишився осторонь і світ купальників.

Привіт з 1950-х

Пишний бюст і підкреслена талія – ​​на думку відразу спадають світлини дівчат з картинок у стилі pin-up. Погратися із цим ретро-образом можна й у 2020-му, але для цього потрібні плавки з високою посадкою, які можна доповнити яскравим тюрбаном.

Цитрусові

Яке літо без вітаміну С? Якщо в раціоні його й так досить, то чому б не додати його до відпускного гардероба. Купальники в насичених відтінках жовтого й помаранчевого точно привернуть увагу й не дадуть занудьгувати. Вибирайте чисті кольори, до яких потім легко підібрати аксесуари — плетену сумку, сандалі-гладіатори й капелюх. 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up