19 грудня у житомирській школі № 7 урочисто відкриють спортивний майданчик

19 грудня у житомирській школі № 7 урочисто відкриють спортивний майданчик

19  грудня о 14.20 в ЗОШ № 7 ім. Бражевського відбудеться урочисте відкриття сучасного спортивного майданчика. 

Майданчик побудований в рамках спортивного проекту «Спортивна дитина – міцна Україна», який реалізовує дитяча громадська організація «Все робимо самі» за фінансової підтримки французької фундації «Ашан для молоді», яка виділила на побудову майданчика 10 000 євро, а також завдяки співфінансуванню БО «Благодійний фонд «ЛАВ» та Митрополита Житомирського та Новоград-Волинського УПЦ, Високопреосвященнішого Никодима.

Мета проекту: стимулювати дітей та молодь прилеглої території до ЗОШ №7 до занять спортом; організовувати різні спортивні змагання, аби діти та молодь зміцнювали своє здоров'я завдяки спорту; подарувати школі сучасний спортивний майданчик, на якому будуть проводитись уроки фізичного виховання; показати приклад для інших організацій, які могли би сприяти в встановленні сучасних майданчиків та територіях шкіл міста.

Проект розпочав свою реалізацію із жовтня 2018 року і триватиме до жовтня 2019 року.

Відео дня

Організація «Все робимо самі» розуміє, що у звичайних школах не оснащені спортмайданчики, аби діти та молодь професійно займалась спортом, могли себе зайняти корисною справою у вільний від уроків час та і під час фізкультури. ЗОШ №7 – найбільша за квадратурою школа, яка побудована в радянські часи, але до сих пір не оснащена сучасним спортмайданчиком, що зменшує фізичну підготовку дітей.

Проект, який запропонувала дитяча організація «Все робимо самі» для фундації «Ашан для молоді»  направлений  був на встановлення професійного спортмайданчика на території школи №7, аби діти школи та діти прилеглого мікрорайону фізично розвивались, аби в цій школі проводились міські та обласні спортивні змагання, аби діти та молодь були обізнаними  щодо спортивного виховання, адже проект дасть можливість не лише займатись на тренажерах, але і в рамках проекту діти матимуть змогу зустрічатись із спортсменами, які стануть прикладом для наслідування, також в рамках проекту ми будемо запрошувати фахівців зі здорового харчування, які будуть проводити для дітей тренінги. Щотижня ми проводитимемо змагання серед дітей та молоді, також ми розробимо ряд спортивних флешмобів. Завдяки встановленню спортмайданчика на території школи ми матимемо приклад, як діти на уроках фізкультури розвиваються, а не через силу виконують вправи, які їм не до вподоби. Проект дасть стимул міським владним структурам встановлювати подібні майданчики на базах інших навчальних закладів для фізичного розвитку дітей та молоді. Віримо, що проект дасть поштовх дітям ставати професійними спортсменами, досягати успіху в подальших етапах життя.

Завдяки проекту, ми організовуватимемо спортивні навчання і прилеглих шкіл, а також організовуватимемо змагання команд з різних шкіл та підліткових клубів. Проект дасть можливість дітям займатись з професіоналами, тренерами, а також позмагатись з спортсменами, які досягли успіху у своєму житті.

Якщо більшість дітей буде займатись спортом, то наша держава стане міцною та процвітаючою

В рамках проекту будуть проводитись: різні спортивні  майстер-класи, які будуть проводити провідні спортсмени нашої країни; інклюзивні змагання, спортивні конкурси, тренінги зі здорового харчування, ранкові зарядки, всеукраїнські спортивні змагання і інклюзивного спрямування також, спортивні флешмоби та ін..

За рік організація «Все робимо самі» планує залучити до занять спортом близько 10 000 дітей та молоді в рамках проекту «Спортивна дитина – міцна Україна».

В програмі заходу: урочисте відкриття спортивного майданчику; вітальні слова організаторів та гостей; святковий концерт, а також сюрпризи для дітей.

На захід запрошені: представники владних структур, представники компанії «Ашан Україна», представники фондів, громадських організацій, духовенство, спортсмени.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up