15-19 серпня на вулиці Михалівській у Житомирі відбудеться V Міжнародний молодіжний фестиваль мистецтв «Пісенний Спас»

15-19 серпня на вулиці Михалівській у Житомирі відбудеться V Міжнародний молодіжний фестиваль мистецтв «Пісенний Спас»

Сьогодні, 2 серпня, члени виконавчого комітету міської ради погодили громадській організації «Молодіжна громадська організація «Пісенний Спас» проведення 15-19 серпня на вулиці Михалівській V Міжнародного молодіжного фестивалю мистецтв «Пісенний Спас».  

В.о. начальника управління культури міської ради Наталія Марчук повідомила, що  фестиваль «Пісенний Спас» проводиться з метою підтримки молодих митців, створення умов для реалізації їх творчого потенціалу на досвіді кращих пісенних традицій Європи, України та Поліського краю, втілення у практику нових форм розвитку сучасного молодіжного естрадного мистецтва, популяризації творчості та збереження культурної спадщини відомого поета, письменника та митця Володимира Шинкарука, на виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 21.03.2018 № 271 «Про затвердження переліку соціально-культурних проектів (заходів) інститутів громадянського суспільства і розміру їх фінансової підтримки за рахунок коштів міського бюджету м. Житомира з галузі «Культура», рішення міської ради від 12.04.2018 № 990 «Про внесення змін та доповнень до Комплексної цільової програми розвитку культури міста Житомира «Нова основа  культурного розвитку в місті Житомирі на 2018-2020 роки».

Президент фестивалю «Пісенний Спас» Ірина Шинкарук анонсувала для членів виконавчого комітету та представників ЗМІ прес-конференцію, присвячену  V Міжнародному молодіжному фестивалю мистецтв «Пісенний Спас», та відкриття першої персональної виставки майстра народної творчості Людмили Шинкарук «Хочеться вірити в диво». Заходи  відбудуться 5 серпня о 16.00 в Gnatyuk Art Center.

За словами Ірини Шинкарук, як завжди, фестиваль готує багато сюрпризів. Однією з таких творчих несподіванок стане відкриття першої персональної виставки виробів зі шкіри дружини митця, майстра народної творчості Людмили Шинкарук «Хочеться вірити в диво».

Відео дня

 

 :

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up