10 причин відвідати "Бандерштат-2017"

10 причин відвідати "Бандерштат-2017"

З 4 по 6 серпня у селі Рованці Луцького району пройде фестиваль українського духу "Бардерштат". 

10 причин, чому ви маєте поїхати на цьогорічний "Бандерштат":

БЕЗАЛКОГОЛЬНИЙ

Одна із найбільш довготривалих традицій «Бандерштату» – не вживати спиртне. Фестиваль пропагує ідеї здорового способу життя. Багатотисячна публіка щороку із задоволенням відривається під потужну музику без впливу алкоголю. До речі, на час проведення фестивалю влада Луцька завжди забороняє навіть продавати спиртне поруч із «Бандерштатом».

СІМЕЙНИЙ

Відео дня

Якщо ви думаєте, що фестивалити – це прерогатива лише молодих людей, – то ви ніколи не були на «Бандерштаті». У нас щороку можна побачити і поважних ветеранів, і безтурботних діток. Усім є чим зайнятися. Для наймолодших «бандерштатівців» на спеціально обладнаній території щодня проводять різного типу майстер-класи, ігри та забави.

ПАТРІОТИЧНИЙ

Більше людей у вишиванках можна побачити хіба що на День незалежності! Бандерштатівці люблять національний одяг і залюбки спілкуються солов’їною. Патріотична атмосфера загалом панує на «Бандерштаті», адже не дарма це фестиваль саме українського духу.

ІДЕЙНИЙ

 Пам’ятати свою історію та гідно творити нову – важливий лейтмотив «Бандерштату». Щороку захід відвідують ветерани УПА, відбуваються показові реконструкції повстанських та визвольних боїв.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ

Невід’ємна частина «Бандерштату» – зустрічі із лідерами думок. Письменники, журналісти, музиканти, історики, міністри, політики, блоґери – щороку ми запрошуємо найцікавіших постатей, які творять наше майбутнє.

ЗАТИШНИЙ

На «Бандерштаті» ніхто не відчуває себе «не в своїй тарілці». Навіть якщо ви приїдете на фестиваль наодинці, то сумувати вам тут точно не дадуть. Плюс матимете хорошу нагоду відвідати комфортний, затишний і компактний Луцьк. Це – рідне місто «Бандерштату».

НАЙЧИСТІШИЙ

Багатотисячна публіка «Бандерштату» ніколи не залишає за собою сміття. У цьому можна пересвідчитися, якщо подивитися на фан-зону біля сцени після виступів музикантів. Це ще раз підкреслює свідомість відвідувачів фестивалю.

БЮДЖЕТНИЙ

Не треба витрачати тисячі гривень на вітер, щоб відпочити на фестивалі. 450 грн – вартість квитка на три дні «Бандерштату». Проживання у наметовому містечку у нас, традиційно, безплатне. На території фесту можна буде і харчуватися – у середньому на обід витратите 40-80 гривень.

СИМВОЛІЧНИЙ

Невід’ємною складовою «Бандерштату» стали масові флешмоби за участі гостей фестивалю. З допомогою десятків відвідувачів було сформовано слова «Бандера», «УПА», «ПТН-ПНХ», «Перемога», «UA». Цьогоріч фестиваль не зраджує традиціям і готує нову порцію патріотичного флешмобу.

НАЙТРИВАЛІШИЙ

Одинадцятий «Бандерштат» цього року чекає на рекордну кількість відвідувачів. Це єдиний трьоденний музичний фестиваль в Україні, який безперервно відбувається впродовж стількох років. І далі примножує свою аудиторію кожного сезону.

Фестиваль матиме три великі сцени, які діятимуть одночасно: головну, тиху та важку. 

Головна сцена

Кращі з кращих в сучасній українській музиці. Молода кров та культові легенди. Велетенська сцена, десятки кіловат якісного звуку та світла. Вперше На Бандерштаті – Бумбокс та Воплі Відоплясова. Незмінні резиденти фестивалю – гурт Тартак. Серед інших учасників Головної сцени – Антитіла, O.TORVALD, Epolets, Без Обмежень, Фіолет, Скрябін, Тінь Сонця та інші.

Тиха сцена

Новий формат Тихої сцени – відтепер – повноцінного музичного майданчику на Бандерштаті. Найяскравіші представники нової хвилі української музики та виконавці, які встигли стати кумирами не одного покоління слухачів. Акустично-джазовий сет Крихітки (вперше на Бандерштаті!), Vivienne Mort, Один в каное, Panivalkova, 5 Vymir, Latexfauna та чимало інших команд.

Urban Stage

Сцена присвячена важчим стилям музики: від гранджу і панку до хардкору та металу. Fontaliza, Hell:on, Серцевий Напад, Брем Стокер, Septa та інші. Також – цілий музичний десант з-за кордону: All Faces Down (Австрія), Braincoats (Швеція), Lack Of Loud (Швеція), Zatoczka (Білорусь), Ю Dead Like Juliet (Італія). Повний розрив та кілотонни драйву!

Не потрібно забувати й про гутіркову (дискусійну) сцену музичного фестивалю, на якій обговорюватимуть нагальні українські питання. Цьогоріч спікерами стануть Павло Шеремета, Уляна Супрун, Вахтанг Кіпіані, Макс Фрай, Олег Скрипка та багато інших. 

Детальніше про фестиваль читайте ТУТ

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up