Володимир Сірош: «Мрія і наполеглива праця – ось що потрібно для успіху»

Володимир Сірош: «Мрія і наполеглива праця – ось що потрібно для успіху»
Директор «Стоматології Сіроша», лікар.

Свою професію я обрав свідомо, присвятивши життя, як і мої батьки, медицині. Тато працював фельдшером, а мама – акушеркою. Я ж вирішив шукати власний шлях і став стоматологом.

Це таке щастя – мати змогу займатися тим, що любиш. Сьогодні навіть важко уявити, що я був би кимось іншим.

Щоб досягти вершин у професії, важливо постійно вчитися. Однак, диплом – це далеко не все, що потрібно для успіху.

Відео дня

Вища освіта – необхідний фундамент, на якому будується подальша кар’єра. Незважаючи на те, що я лікую вже більше двадцяти років, продовжую вдосконалюватися: навчаюся на різноманітних курсах, і не тільки в Україні, але й у Польщі, Німеччині. Сьогодні світ стрімко змінюється, з’являються нові технології, матеріали. Потрібно оперативно їх опановувати. Залюбки ділюся знаннями з колегами. На базі нашого стоматологічного кабінету в Житомирі уже двічі проводилися спеціалізовані майстер-класи.

Починати власну справу завжди нелегко. Я пройшов довгий і тернистий шлях. Але сьогодні, оцінюючи досягнуте, з упевненістю можу сказати: усе було не дарма.

Для того, щоб розпочати приватну лікарську практику, потрібні гроші. Мені довелося заробляти свій перший капітал за кордоном. На жаль, це не єдина складність, яку потрібно було здолати. В Україні відкрити приватний лікарський кабінет так само важко, як і започаткувати будь-яку іншу власну справу. Для порівняння приведу такий приклад: за кордоном для того, щоб отримати усі необхідні дозволи і відкрити стоматологічний кабінет, потрібно лише місяць чи навіть менше. У нас же на ту саму процедуру доведеться витратити не менше року.

Я не визнаю подвійних стандартів. Наразі в мене два стоматологічні кабінети. Один з них – у селі Слобідка Коростишівського району, інший – у Житомирі. Технології, матеріали, турбота про пацієнта, якість лікування в обох закладах однакова.

Я глибоко переконаний: яку б роботу ти не робив, виконувати її потрібно якісно. І тоді прийде визнання.

 Стоматологія – це не ресторан, куди ходять за задоволенням. Наші кабінети відвідують частіше з нагальної потреби, ніж за свідомим бажанням. Тому чуйність стоматолога, його розуміння чужого болю – найважливіші професійні чинники. Саме вони допомагають зняти психологічну напругу у пацієнта, налагодити довіру з лікарем.

Гарні посмішки – результат, якого ми прагнемо. Пацієнт для нас завжди на першому місці. І я радий, що в моїй команді працюють такі лікарі, яким не потрібно пояснювати, що до кожного хворого потрібно знайти індивідуальний підхід, а не просто поставити пломбу.

Інновації в лікуванні, високий рівень сервісу, зручність, комфорт в обслуговуванні, дбайливе ставлення до людей, заощадження часу – це неодмінні умови роботи стоматолога.

Успіх – це багатогранне поняття, яке стосується не тільки роботи. Так, у мене є певні професійні досягнення. Та я вважаю, що по-справжньому успішна людина та, яка реалізувала усі свої плани і тепер може відпочивати, насолоджуючись тим, що має.

Особисто ж у мене ще так багато проектів, нових ідей, які я хочу втілити в життя. Мрія і наполеглива праця – ось що потрібно для успіху.

Маю досить напружений робочий ритм. У відпустці не був уже чотири роки. Але, як відомо, навіть від улюбленої роботи потрібно перепочивати. Допомагає в цьому рибалка – ще одне моє захоплення. На річці з вудочкою я можу розслабитися і відволіктися.

Мої близькі разом зі мною пройшли нелегкий шлях становлення нашої справи і надалі продовжують допомагати. Родина з розумінням ставиться до того, що іноді я можу працювати без вихідних. До речі, син вирішив продовжити сімейну традицію, став стоматологом, зараз навчається в інтернатурі. Дружина – це мій тил. Вона взяла на себе більшу частину організаційних обов’язків. Саме завдяки їй я можу більше часу проводити з пацієнтами, а не займатися різноманітними звітами.

Конкуренції боятися не варто. Потрібно вдосконалюватись, не зупинитись на досягнутому, еволюціонувати і багато працювати.

Щоб досягти вершин у професії, важливо постійно вчитися. Однак, диплом – це далеко не все, що потрібно для успіху. Вища освіта – необхідний фундамент, на якому будується подальша кар’єра.

Дар’я Гончарова

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up