Володимир Сірош: «Мрія і наполеглива праця – ось що потрібно для успіху»

Володимир Сірош: «Мрія і наполеглива праця – ось що потрібно для успіху»
Директор «Стоматології Сіроша», лікар.

Свою професію я обрав свідомо, присвятивши життя, як і мої батьки, медицині. Тато працював фельдшером, а мама – акушеркою. Я ж вирішив шукати власний шлях і став стоматологом.

Це таке щастя – мати змогу займатися тим, що любиш. Сьогодні навіть важко уявити, що я був би кимось іншим.

Щоб досягти вершин у професії, важливо постійно вчитися. Однак, диплом – це далеко не все, що потрібно для успіху.

Відео дня

Вища освіта – необхідний фундамент, на якому будується подальша кар’єра. Незважаючи на те, що я лікую вже більше двадцяти років, продовжую вдосконалюватися: навчаюся на різноманітних курсах, і не тільки в Україні, але й у Польщі, Німеччині. Сьогодні світ стрімко змінюється, з’являються нові технології, матеріали. Потрібно оперативно їх опановувати. Залюбки ділюся знаннями з колегами. На базі нашого стоматологічного кабінету в Житомирі уже двічі проводилися спеціалізовані майстер-класи.

Починати власну справу завжди нелегко. Я пройшов довгий і тернистий шлях. Але сьогодні, оцінюючи досягнуте, з упевненістю можу сказати: усе було не дарма.

Для того, щоб розпочати приватну лікарську практику, потрібні гроші. Мені довелося заробляти свій перший капітал за кордоном. На жаль, це не єдина складність, яку потрібно було здолати. В Україні відкрити приватний лікарський кабінет так само важко, як і започаткувати будь-яку іншу власну справу. Для порівняння приведу такий приклад: за кордоном для того, щоб отримати усі необхідні дозволи і відкрити стоматологічний кабінет, потрібно лише місяць чи навіть менше. У нас же на ту саму процедуру доведеться витратити не менше року.

Я не визнаю подвійних стандартів. Наразі в мене два стоматологічні кабінети. Один з них – у селі Слобідка Коростишівського району, інший – у Житомирі. Технології, матеріали, турбота про пацієнта, якість лікування в обох закладах однакова.

Я глибоко переконаний: яку б роботу ти не робив, виконувати її потрібно якісно. І тоді прийде визнання.

 Стоматологія – це не ресторан, куди ходять за задоволенням. Наші кабінети відвідують частіше з нагальної потреби, ніж за свідомим бажанням. Тому чуйність стоматолога, його розуміння чужого болю – найважливіші професійні чинники. Саме вони допомагають зняти психологічну напругу у пацієнта, налагодити довіру з лікарем.

Гарні посмішки – результат, якого ми прагнемо. Пацієнт для нас завжди на першому місці. І я радий, що в моїй команді працюють такі лікарі, яким не потрібно пояснювати, що до кожного хворого потрібно знайти індивідуальний підхід, а не просто поставити пломбу.

Інновації в лікуванні, високий рівень сервісу, зручність, комфорт в обслуговуванні, дбайливе ставлення до людей, заощадження часу – це неодмінні умови роботи стоматолога.

Успіх – це багатогранне поняття, яке стосується не тільки роботи. Так, у мене є певні професійні досягнення. Та я вважаю, що по-справжньому успішна людина та, яка реалізувала усі свої плани і тепер може відпочивати, насолоджуючись тим, що має.

Особисто ж у мене ще так багато проектів, нових ідей, які я хочу втілити в життя. Мрія і наполеглива праця – ось що потрібно для успіху.

Маю досить напружений робочий ритм. У відпустці не був уже чотири роки. Але, як відомо, навіть від улюбленої роботи потрібно перепочивати. Допомагає в цьому рибалка – ще одне моє захоплення. На річці з вудочкою я можу розслабитися і відволіктися.

Мої близькі разом зі мною пройшли нелегкий шлях становлення нашої справи і надалі продовжують допомагати. Родина з розумінням ставиться до того, що іноді я можу працювати без вихідних. До речі, син вирішив продовжити сімейну традицію, став стоматологом, зараз навчається в інтернатурі. Дружина – це мій тил. Вона взяла на себе більшу частину організаційних обов’язків. Саме завдяки їй я можу більше часу проводити з пацієнтами, а не займатися різноманітними звітами.

Конкуренції боятися не варто. Потрібно вдосконалюватись, не зупинитись на досягнутому, еволюціонувати і багато працювати.

Щоб досягти вершин у професії, важливо постійно вчитися. Однак, диплом – це далеко не все, що потрібно для успіху. Вища освіта – необхідний фундамент, на якому будується подальша кар’єра.

Дар’я Гончарова

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up