Тетяна Масло: «Я закохана у творчість, щаслива в професії та вільна в думках»

Тетяна Масло: «Я закохана у творчість, щаслива в професії та вільна в думках»
Один з керівників художньої студії «Ух-ти»

Зa одним фахом я бухгалтер, а за іншим – дизайнер інтер’єру.

Я все життя любила малювати, мої батьки також гарно малюють, мабуть, це передалося від них.

Коли людина чогось дуже хоче, то обов’язково все повинно реалізуватися в майбутньому.

Відео дня

До вибору нинішньої сфери діяльності я йшла довго. Розпочалося все з Євро-2012. Я почала малювати боді-арт, але хотіла, щоб мої малюнки відрізнялися, щоб вони були яскраві та особливі, не такі як у всіх.

Уміти малювати – це дар, оскільки людина може навчитись азів, але закрити очі, побачити і втілити це в реальність дано від природи.

Мені завжди говорили, що малюнки нікому не цікаві й потрібно займатися серйозною справою. Найскладнішим на початку було те, що ніхто не вірив у мою справу. Батьки й чоловік говорили, що це все смішно. Але я вважала свій вибір правильним і йшла до своєї мети до кінця. Однак зараз вони мене підтримують і говорять, що я молодець.

Маю свою художню студію, де дарую дітям посмішки фарбами, творчістю та оптимізмом. Заходжу у свою студію, а там море сміху, веселощів, і мені стає дуже добре на душі. Мене запрошують на різні події, щоб розмальовувати людей на тематичних вечірках, корпоративах та інших заходах.

Починала свою діяльність зі сорока гривень.

Для мене гроші не настільки важливі, так як дитячі посмішки. Гроші другорядний фактор, найважливіше – навчити дітей цікавому.

Якщо ти будеш професіоналом – і не важливо, у які це буде часи, – то можна досягти позитивного результату, незважаючи ні на що.

Конкуренція підвищує цікавість до своєї справи. Я ніколи не займаюся плагіатом, адже ідеї не продаються, вони мають свій підтекст та сенс.

Я живу своєю роботою, мені подобається, як виникають ідеї. Як у музиканта народжується пісня, так і в мене нові думки щодо малюнків. Момент, коли втілюю ідею, – це як народження витвору мистецтва.

Для мене не існує поверхневих завдань. Усю роботу я сприймаю близько до серця, підходжу з душею. Подобаються завдання, що кидають мені виклик. Тут питання стоїть не в тому, щоб заробити побільше грошей, а підійти до проблеми професійно. Мої клієнти це люди, які довіряють моїй роботі. І, у свою чергу, я гарантую їм якісний результат.

Мені хотілось би більше часу проводити із сім’єю. Робота мене обмежує, але сподіваюся, що це тимчасово й надалі я зможу з ними проводити більше часу. Головне, що вони мене розуміють.

Я мрію розширити студію та долучити ще більше професіоналів. Але зараз у країні незрозуміла економічна ситуація. Тому доведеться із цим ще зачекати.

Я всім бажаю ніколи не відмовлятися від своєї мрії та жити тільки нею.

Я закохана у творчість, щаслива в професії та вільна в думках. Від цього перебуваю в хорошому настрої. У результаті моя діяльність направлена в правильне русло.

Бачу ціль – не бачу перешкод. Будь-яка людина може досягти бажаного, просто потрібно цього хотіти від душі та без фальші.

ЦИТАТА

Уміти малювати – це дар, оскільки людина може навчитись азів, але закрити очі, побачити і втілити це в реальність дано від природи.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up