Тетяна Лопуга: «Від того, з яким настроєм ти будеш приходити на роботу, буде залежати бізнес»

Тетяна Лопуга: «Від того, з яким настроєм ти будеш приходити на роботу, буде залежати бізнес»
Власниця магазину «Варюшки Андрюшки» та управляюча сервісним пунктом компанії «Amrita».

За освітою я бухгалтер-аудитор з 8-річним стажем. Навчалася в політехнічному університеті на кафедрі обліку та аудиту.

Коли знаходилася в декреті, то зрозуміла, що в Житомирі не так багато магазинів для вагітних мам, де можна зібратися в пологовий будинок за потрібним списком. Я обійшла все місто, вибираючи одяг, білизну, ліжечко та інші необхідні речі для дитинки.

Підприємницькою діяльністю я займаюся з 2010 року. Спочатку пробувала себе у сфері мережевого маркетингу, а в 2012 році, у зв’язку з народженням дитини, виникла ідея відкрити дитячий магазин. Сфера була нова, але ми з чоловіком вирішили ризикнути.

Відео дня

Хотілося мати назву, яка виділялась би серед інших назв дитячих магазинів. Назва «Варюшки Андрюшки» була присвячена  моїй донечці Варюшці, а Андрюшка поки в планах.

На етапі втілення ідеї дитячого магазину, віковий діапазон пропозицій був від народження до року. За побажаннями постійних клієнтів у нас розширився асортимент одягу до трьох років.

Ми продаємо не просто товар, а емоції.

Коли починали свій бізнес, то найскладніше було знайти якісних виробників. Україна виробляє дуже багато гарних речей, але ми зіштовхнулись із тим, що лише деякі виробники турбуються за цей аспект якості, екологічності та краси.

Гроші – це не важливо. Для мене важливий настрій вагітної, настрій жінки, яка вже народила і прийшла до мене вперше.

У період кризи відкривати свою справу набагато легше, бо змінюється конкуренція, а сильніші залишаються. Я не відчуваю конкуренції, оскільки ми не зациклені на виручці та грошах.

Роботу я люблю, бо туди я приходжу не як на роботу, а як до себе додому. Усе, що тут знаходиться, мені дуже імпонує.

Робота мене обмежує тому, що коли ти найманий працівник, то в тебе розпланований робочий день. Але коли є бізнес, за який відповідаєш, то  часу менше, а відповідальності більше.

Мої рідні мене всіляко підтримують, і за це я їм дуже вдячна.

Відкрити дитячий магазин була не просто моя амбіція. Це все робиться з метою, щоб забезпечити гарне майбутнє для нашої дитини. Щоб коли вона виросте, у неї був поштовх іти далі та розвиватися.

Дуже багато спогадів у мене пов’язано із селом, де жила моя бабуся. Але найяскравіший спогад, це коли батько зібрав мені велосипед. Було дуже приємно, що для мене своїми руками щось зробили.

Останній раз у відпустці я була восени. Тоді з чоловіком ми відвідали Грузію, отримавши за чотири дні багато позитиву і вражень від цієї країни.

Я люблю активний відпочинок, але бувають моменти, коли хочеться відключити телефони, лягти  і послухати музику.

Моя мрія полягає в тому, щоб моя дитина була здорова, щаслива та успішна, щоб був здоровий чоловік та батьки. Адже коли є здоров’я, то є настрій, бажання щось робити і постійно бути в русі.

Успіх не завжди вимірюється в грошах. Можна бути успішним, багатим, але не щасливим, не здоровим, не веселим та інші слова, які мають префікс «не».

Для мене успіх – це бути поважною людиною серед свого кола друзів, знайомих, співробітників. Ще успіх – це визнання, коли твої амбіції знаходять реалізацію.

У минулому році ми перемогли на конкурсі «Народний бренд», і для мене це був дійсно успіх та народне визнання.

Щоб розпочати власну справу, потрібно мати бажання діяти. Бо можна мати бажання відкрити свою справу, але далі розмови воно не зайде. Потрібно мати чітке розуміння ринку у сфері, у якій плануєте розвиватися. Необхідний стартовий капітал і чіткий бізнес-план дій.

Також потрібно забути про відпустку, вихідні та свята на рік, а то й півтора, бо власна справа – це дуже велика відповідальність. І не тільки відповідальність фізична, а ще й емоційна.

Щоб розпочати свою справу, потрібно мати чітке розуміння ринку у сфері, у якій плануєте розвиватися. Необхідний стартовий капітал і чіткий бізнес-план дій. Також потрібно забути про відпустку, вихідні та свята на рік, а то й півтора, бо власна справа – це дуже велика відповідальність.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up