Максим Шевчук: «Мій девіз – ніколи не здаватися і завжди діяти, незважаючи на перешкоди!»

Максим Шевчук: «Мій девіз – ніколи не здаватися і завжди діяти, незважаючи на перешкоди!»
Президент та тренер ЖОГО СК «Тайсон»

Житомирську обласну громадську організацію Спортивний клуб «Тайсон» було створене для розвитку спорту, зміцнення здоров`я дітей та, звичайно ж, для можливості тренувати в рамках закону, а не підпільно. Нашому спортивному клубу два роки, так званий «день народження», адже саме 5 вересня 2012 року наш клуб було офіційно зареєстровано.

Найкраща робота – це оплачуване хобі. З 10 років займаюсь спортом, спробував себе у веслуванні на байдарках, легкій атлетиці, настільному тенісі, боротьбі, боксі та змішаних бойових мистецтвах. Оскільки це приносить мені неабияке задоволення, то спорт став моєю професією.

Бажання створити щось «своє» виникло ще в юнацькому віці. Складнощів у процесі заснування було досить багато, особливі труднощі виникли з юридичною стороною.

Відео дня

У 2012 році я закінчив магістратуру Житомирського державного університету ім. Івана Франка та здобув кваліфікацію викладача фізичного виховання. Процес навчання поєднував із тренерською роботою в СК «Легіон», саме там отримав перший досвід. Також пройшов гарну школу у ЖОЦФЗН «Спорт для всіх», де працював тренером з плавання.

Улюбленою справою можна займатися в будь-який час і варто починати одразу, щойно з`явилось бажання. Адже бажання – це головне. Якщо воно є, то й можливості знайдуться. Зараз міг би почати все з початку, бо вже маю досвід і знання. Конкуренція на даний час велика, тому я викладаюсь на усі 100%, і результат роботи мене повністю влаштовує.

Коли дитина приходить у спорт, наче чистий аркуш паперу, в процесі тренувань наступають позитивні зміни. Завдяки тренуванням покращується здоров'я, координація, дисципліна, дитина стає сильнішою та впевненішою у собі. Це допомагає у навчанні й повсякденному житті. Зміни, які відбуваються завдяки моїй роботі, приносять найбільше задоволення.

Робота мене ні в чому не обмежує, навпаки – коло спілкування істотно збільшується. З вільним часом теж ніколи не виникало проблем, бо я у змозі ним керувати.

Серед найяскравіших спогадів дитинства, безперечно, були перемоги на різноманітних спортивних змаганнях. Коли підіймаєшся на п’єдестал за нагородою – відчуття просто незабутнє!

Оскільки я людина спорту, то й відпочинок у мене активний. Намагаюсь постійно підтримувати себе у формі та досить активно займаюсь спортом. Для мене звичним відпочинком є похід до бані раз на тиждень. Якщо вже навіть після бані відчуваю себе напружено, розумію, що потрібна відпустка.

Про свою мрію скажу, коли здійсню її. Мій девіз, з яким іду по життю: ніколи не здаватися і завжди діяти, незважаючи на перешкоди! Можу з упевненістю назвати себе успішною людиною, оскільки маю чіткі цілі і щодня прямую до них.

Для тих, хто тільки починає втілювати свою мрію про власну справу в життя або ж думає про це, маю чотири поради: подолайте свій страх, знайдіть джерело підтримки, навіть якщо отримаєте поразку, починайте знову і знову, використовуючи минулий досвід, та постійно самовдосконалюйтесь.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up