Крістіна Любенко: «Перемагає той, хто вірить, що він може перемогти»

Крістіна Любенко: «Перемагає той, хто вірить, що він може перемогти»
Керівник дитячого клубу «Велика перерва»

Я дотримуюся такої думки, що в житті потрібно займатися тим, чого тебе добре навчили.

Що стосується мене, то, по-перше, я люблю викладацьку діяльність. Це завжди спілкування, контакт, реальна віддача моїй роботи і позитивний настрій.

Я закінчила факультет іноземних мов у Харківському університеті. Після цього отримала грант і працювала в Америці, в Британській раді координатором проекту, а потім стала мамою. Приїхала в Житомир і вирішила відкрити свою справу.

Відео дня

У мене було бажання навчати дітей англійській мові та вчити їх плавати в басейні. Це допомагає дітям розвиватися як духовно, так і фізично. Але оскільки потрібно сплачувати оренду приміщення, я зрозуміла, що одного бажання проводити безкоштовні заняття мало. Щоб це все грамотно оформити, я стала приватним підприємцем.

До цього у мене були спроби працювати в інших клубах, але там не склалося. Пізніше  зрозуміла, що в мене є свої вимоги та правила і вони не співпадали з правилами інших клубів.

Абсолютно щиро можу сказати, що фінансовий бік справи хоч і відіграє важливу роль, але головне полягає в цікавій роботі, яка приносить мені та моєму колективу моральне задоволення.

За час моєї діяльності виникали різні труднощі. Це і реєстрація підприємства, і оренда приміщень, і забезпечення початкової фінансової підтримки, і багато іншого. 

Коли я розпочинала, то найскладнішим було розібратися в фінансових питаннях, займатися рекламою та проводити зібрання. Головне – повірити, що те, що ти пропонуєш людям, потрібно.

Бізнес потрібно починати з малого, але впевнено, з планами на подальший розвиток. Коли ти вже став приватним підприємцем, то до іншого звикнути тяжче.

Я люблю роботу за те, що вона дарує позитивні емоції та енергію. Я щаслива від того, що учні отримують якісні знання, навички і любов педагогів, адже кожен викладається на 100 % і любить дітей як своїх. Також за результат, коли ти пропонуєш людям дійсно потрібні послуги, які приносять користь, і бачиш позитивний результат у подальшому розвитку.

У дитинстві любила гратися у вчительку та організовувати домашні свята. Напевне, це також посприяло на мій нинішній вибір. Потрібно, щоб усе було креативно та розвиваюче, не одноманітно та цікаво.

Я люблю активний відпочинок, адже життя одне, і прожити його потрібно на повну. Необхідно цікавитись чимось новим та захоплюючим. Сидіти на місці – це не для мене.

Ділова жінка повинна правильно розподіляти свій час, уміти поєднувати сім’ю та роботу. Коли час починає керувати мною, розумію, що потрібно перелаштовуватися на інший режим, щоб усе встигати.

Мрію бути гарною мамою та хорошою дружиною. Уважною та робити максимально, щоб розуміти, що для своїх дітей я роблю правильно. А у роботі хотілося б, щоб моя справа процвітала й надалі.

Успішна людина це щаслива людина, яка змогла реалізуватися не тільки в роботі, а й у сім’ї. У всьому повинна бути гармонія.

Не стояти на місці, іти вперед, постійно шукати щось нове, цікаве.

Також ніколи не здавайтеся, і коли наступає момент, що хочеться покинути почату справу, то відганяйте такі думки та йдіть далі до своєї мети.

Перемагає той, хто вірить, що він може перемогти. Можна неодноразово помилятися, а потім досягти результату, головне – не зупинятися.

Коментарі (1)
  • Асанов Эльмар

    Отличный педагог, занимаемся с рождения, пока поаванием, скоро и английским.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up