Ігор Семенюк: «Майте терпіння і успіх обов’язково знайде вас»

Ігор Семенюк: «Майте терпіння і успіх обов’язково знайде вас»
Директор туристичного оператора «Універсал-Тур»

Уже 10 років я маю свій бізнес. Завжди хотілось заробляти гроші, займаючись улюбленою справою. Коли став думати про те, чим займатися, то питань не виникало, вибір був однозначний – тільки туризм. За ці роки я вивчив цю сферу «зсередини». Туризм – це те, що я добре знаю і дуже люблю. Це дуже цікавий бізнес, в якому можна розвиватися.

Я люблю подорожувати, і це стало одним із критеріїв, які вплинули на мій вибір.  У дитинстві я багато подорожував з батьками, і це також дало поштовх до розвитку діяльності в цій сфері бізнесу.

Навчався я в автодорожньому технікумі, а  по туризму сам здобував навички. Досвід отримував, навчаючись на своїх помилках, але вперто йшов до своєї цілі, оскільки було бажання і це давало сили досягти успіху.

Відео дня

Туристичний бізнес в Україні стрімко набирає популярність – щороку на ринку з'являються сотні (якщо не тисячі) нових туристичних компаній, що пропонують свої послуги. До речі, багато з них також швидко закриваються, не витримавши конкуренції. Найважче в туристичному бізнесі – зробити так, щоб про тебе дізналися і до тебе прийшов клієнт. Також серед найбільших труднощів були пошук маршрутів, налагодження контактів та створення клієнтської бази.

Головна мета моєї роботи – зробити так, щоб клієнт був задоволений. Завдяки постійним клієнтам ми на конкурентному ринку не занепадаємо, бо маємо широкий діапазон цін і завжди підберемо клієнту те, що він хоче.

Мені подобається моя робота за те, що я бачу багато нового та цікавого. Завдяки їй маю багато друзів та нових знайомих. Мінусів немає, лише плюси. Зараз моє життя мене влаштовує, я не «тону» в бізнесі, вистачає часу й сил на інші сфери життя. Я займаюся улюбленою справою.

Гроші для мене не є пріоритетом, але вони є необхідними для розвитку справи. Зараз набагато важче відкрити свій бізнес, бо з кожним днем подібних фірм стає все більше й більше.

Я надаю перевагу різним видам відпочинку. Інколи хочеться в горах походити, а інколи просто полежати на пляжі та позасмагати.

На даний момент у мене є мрія, щоб в країні все заспокоїлося. І я сподіваюсь, що в найближчому майбутньому все стабілізується.

У туристичному бізнесі поняття «успіх» включає в себе, перш за все, наявність широкої клієнтської бази. Вона у нас сформована і нас добре знають у місті. Також успіх – це велика праця, адже коли будеш лежати на дивані, то нічого не вийде. Людина повинна бути працьовита, весела та з почуттям гумору.

У кожній діяльності повинна бути краплинка позитиву.

Найголовніше – це наполегливість, завзятість у досягненні своєї мети та працьовитість. Побільше толерантності, без цього не обійтися.

Займатися підприємницькою діяльністю складно, оскільки  заважають адміністративні бар'єри. Робити треба все поступово, не поспішаючи, бо можуть бути великі помилки і потрібно їх аналізувати, якщо щось не виходить – розбиратися, в чому справа, та йти далі. Краще іноді проконсультуватися з більш досвідченими людьми, але при цьому вміти аналізувати нову отриману інформацію, співвідносити з уже накопиченими знаннями. Щоб розпочати власну справу, потрібно мати бажання та йти до своєї цілі, не зупиняючись. Навіть, якщо не все виходить, потрібно мати терпіння і успіх обов’язково знайде вас.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up