Артем Недзельський: «Планую поставити кав’ярню «на ноги» і поїхати у військомат»

Артем Недзельський: «Планую поставити кав’ярню «на ноги» і поїхати у військомат»
Власник та директор кав’ярні «Антикафе»

У свої 22 роки «Антикафе» уже друге на моєму підприємницькому рахунку, першою була кав’ярня «Мілано» у ТЦ «Глобал». Аналогів «Антикафе» у Житомирі немає. Спочатку здавалося, що цей бізнес зовсім не прибутковий, адже платять у нашому кафе не за їжу, а за час перебування, водночас насолоджуються печивом, п’ють каву, мають безкоштовний доступ до Інтернету.

Для Житомира це – нонсенс, тому звикали люди довго. Попри те, що працює кафе вже близько семи місяців, відкриття будемо проводити тільки зараз. Для того, щоб зробити заклад саме таким, яким ми хочемо його бачити, потрібен був час.

Відео дня
an>

Ідея створення «Антикафе» родом зі Львова. Я хвилювався про те, що місць, де можна відпочити культурно розвиваючись у Житомирі не так багато.

Рішення щодо «Антикафе» я приймав досить довго, вагався. Проте, все-таки зважився. Для мене це не просто бізнес – це мрія. У мене не підприємницький склад розуму, який направлений лише на задоволення фінансових потреб.

Початковий капітал складав 100 тисяч гривень. Шкодую лише про одне – ці кошти довелося позичати. Якби довелося розпочинати зараз, я би хотів, щоб ці кошти були зароблені. Адже коли гроші отримуєш власною працею, то й цінуєш їх більше.

Щастя не в грошах, вони потрібні лише для того, щоб забезпечити нормальний рівень життя. Я навіть почав знімати відео про те, що найцінніше – безкоштовне. Це сім’я, друзі, щасливі миттєвості. Часто люди не помічають цього, а щастя в той момент зовсім поруч.

У «Мілано» доводилося працювати майже цілодобово. Це попри те, що мав напарника, і обов’язки фактично ділилися на двох. Багато у чому завдячую Іллі Виноградському, адже від нього отримав багато порад щодо ведення бізнесу.

У роботі найбільше люблю бачити результати своїх рішень та отримувати досвід. Адже найкраще навчання – це практика. Ну і, звичайно ж, спілкування з людьми – це неоціненна річ. Я працюю і паралельно знайомлюся з цікавими людьми.

За освітою я футбольний тренер. Футбол є частиною мого життя, тому не виключено, що своє майбутнє я пов’яжу з цим видом спорту.

Часу на спілкування з друзями практично немає, я навіть не пам’ятаю, коли востаннє з ними зустрічався. Можна сказати, що живу на роботі. Сподіваюся, що через деякий час зможу приділити більше уваги друзям. Основна моя задача на сьогодні – сформувати постійну аудиторію закладу.

Зараз не думаю про відпустку. По-перше, дуже багато роботи, по-друге, усі кошти вкладені у справу. А взагалі, я люблю активний відпочинок. Просто обожнюю сноуборд та гори, вкриті снігом.

В умовах, які відбуваються в країні, розвиватися молодому підприємцю важко. Навіть з моральної точки зору. Важко бачити, що одні люди розважаються, а інші гинуть на Сході. Планую поставити кав’ярню «на ноги» і поїхати у військомат.

Не можу назвати себе успішною людиною. Для цього мені потрібно ще працювати й працювати. Щоб досягти того, чого бажаєш, потрібно чітко визначити, чого ти хочеш.

По-друге, обрати засоби для втілення цієї мети. І по-третє, не боятися ризикнути і не здаватись. Найголовніше – вірити у те, що в тебе все вийде. Можливо, не з першого разу, але обов’язково вийде.

 

Коментарі (13)
  • Лисенко Анастасия

    как удалить комментарии?

    Курятов Антоха reply Лисенко Анастасия

    да что же вы вечно имеете в виду, Анастасия, епты
  • Лисенко Анастасия

    классное место

    Курятов Антоха reply Лисенко Анастасия

    Анастасия, что вы имели в виду?

    Лисенко Анастасия reply Курятов Антоха

    где?
  • Гуенок Вадя

    а какже твой дом там же всегда после школы можна атдыхать, всегда крута...а это антикафе вообще не знаю
  • Курятов Антоха

    А как же ТВОЙ ДОМ? Фантастическое место! С детства там...

    Гуенок Вадя reply Курятов Антоха

    еще и "Дача" была вроде бы...

    и по моему Твой Дом раньше всех открылся, есть фотоподтверждения) ;)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up