Житомирська обласна лікарня отримала благодійну допомогу - ліки та медичні вироби

Житомирська обласна лікарня отримала благодійну допомогу - ліки та медичні вироби

Житомирська обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського отримала благодійну допомогу у вигляді лікарських засобів та медичних виробів загальною вартістю близько 700 тисяч гривень від гуманітарного штабу Житомирської обласної ради.

​​​​​​​

Як повідомляє обласна рада, допомога надійшла від німецького фонду Норе for Ukraine e.V. завдяки співпраці гуманітарного штабу обласної ради з Благодійною організацією "Благодійний фонд "ЧИСТЕ ПОЛІССЯ".

"Гуманітарний штаб обласної ради звернувся за допомогою до німецького благодійного фонду і отримав її. Лікарські засоби та медичні вироби, що надійшли нам, є вкрай необхідними для наших лікувальних закладів. Тепер ми впевнені, що обласна клінічна лікарня забезпечена необхідними ліками у достатній кількості, і навіть у випадку виникнення воєнного загострення, зможе надавати пацієнтам потрібну допомогу. У разі потреби обласна клінічна лікарня може передати ліки та медичні вироби іншим лікувальним закладам",- зауважив радник голови Житомирської обласної ради Костянтин Косяченко.

Це вже друга партія лікарських засобів та медичних виробів, які передала обласна рада клінічній лікарні за останній місяць.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Vera Bobb

    .Подяка німецькому фонду за ліки для Житомира.

keyboard_arrow_up