Здорова прогулянка  -- для всієї родини

Здорова прогулянка  -- для всієї родини

25 березня  у Житомирі пройде Здорова прогулянка на свіжому повітрі, під час якої мешканці та гості міста зможуть навчитися скандинавській ходьбі і дізнатися багато корисного про підтримку свого здоров’я.

Вхід вільний. Старт  --  13:00, Європейська площа (перед ляльковим театром).  

Прогулянка відбудеться за спеціальним маршрутом пішохідною вулицею Михайлівська. Реєстрація на старт кожної групи буде відбуватися на Європейській площі. Охочі можуть зареєструватися у групу, яка стартує у певний час. Щоб обрати зручний для вас час, необхідно зареєструватися за  посиланням:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehkUm-ipdZ1SXwB1-tpyfCY2m5H_2TBQ9wO6pJ-mnaAHGGPw/viewform

Перед прогулянкою учасники отримають спеціальні палки для скандинавської ходьби та впродовж 20 хвилин спробують освоїти техніку з інструктором. А під час прогулянки зможуть послухати спецвипуск подкасту “Температура нормальна” про те, як підтримувати своє здоров’я щодня.

Відео дня

На заході усі охочі зможуть відвідати медичну зону і проконсультуватися з сімейним лікарем, а також зробити базову перевірку стану свого здоров’я: виміряти артеріальний тиск, перевірити рівень глюкози в крові, визначити індекс маси тіла та вакцинуватися від COVID-19.

Здорова прогулянка реалізується у межах регіональної комунікаційної кампанії “Бустерни свою стійкість!” з підтримки вакцинації від Covid-19, що ініційована Міністерством охорони здоров’я та Центром громадського здоров‘я МОЗ України.

ДУ «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб  МОЗ України».

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up