В Україні кількість випадків COVID-19 перевищила позначку в 12 тисяч за добу

В Україні  кількість випадків COVID-19 перевищила позначку в 12 тисяч за добу

В Україні за минулу добу, 13 листопада, коронавірусну хворобу знову підтвердили у рекордної кількості людей — 12 524.

Вчора 4 962 пацієнтів одужали, а 191 — помер від ускладнень.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Попередній рекорд за кількістю випадків за добу зафіксували 13 листопада — 11 787 пацієнтів із COVID-19.

Відео дня

За весь час епідемії COVID-19 в Україні виявили 525 176 випадків інфікування. З них 238 811 людей одужали, а 9 508 — померли від ускладнень.

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Києві (1 053), а також у Запорізькій (805), Одеській (758), Харківській (749) та Київській (698) областях.

Госпіталізували за минулу добу 1 525 людей, а лабораторії провели 78 179 тестувань: 48 954 методом ПЛР та 30 125 методом ІФА. З початку епідемії у нас зробили 3 876 966 ПЛР-досліджень.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (15)
  • Viktor Farenyuk

    Сухомлин ,так тримати,
  • Валентина Ракович

    Каждый должен решить для себя  , выходить или сидеть дома. Заболел, сиди дома.

    Dima Tkachenko reply Валентина Ракович

    100%
  • Ole Lukoye

    А мер проти карантину вихідного  дня. Коли не вистачатиме грошей на допомогу хворим , чи  місць на цвинтарі - звертайтесь до мера, він і лікуватиме і закопає на власному подвір'ї.

    Ludmila Andrianova reply Ole Lukoye

    Ole Lukoye у коронавірусу нема вихідних.І що два дні можуть змінити?

    Альона Гришко reply Ole Lukoye

    Galina Biliachenko А ви читайте уважніше

    Наталія Приходченко reply Ole Lukoye

    Ole Lukoye і до Годованого😠

    Galina Biliachenko reply Ole Lukoye

    Альона Гришко я вас нікуди не закликаю.  Навіть не знаю!! А у Вашому повідомленні не бачу навіть логічності викладення думки!

    Альона Гришко reply Ole Lukoye

    Galina Biliachenko То навіщо працювати всім, крім аптек і супермаркетів, якщо ви закликаєте не ходити без потреби! Де логіка? І мер і ви розраховують, що так ніби він буде добреньким і підприємці будуть задоволені, не розуміючи при цьому які це може мати наслідки, не маючи жодного досвіду в таких ситуаціях. Одна справа керувати ветаптекою, а зовсім інша людськими життями і сподіватися, що пронесе

    Альона Гришко reply Ole Lukoye

    Ole Lukoye В точку

    Любов Ярош reply Ole Lukoye

    Так сядьте і сидіть вдома.... Чому обов'язково потрібно примусово це робити. Невже самостійно до цього дійти не можна?

    Galina Biliachenko reply Ole Lukoye

    Ole Lukoye менше ходіть без потреби.  Мер нікого і нікуди йти не змушує,  правда ж?  Якщо у людей немає мізків у голові,  не допоможе ні мер,  ні міністр.  

    Андрей Казачков reply Ole Lukoye

    Ole Lukoye можливо він правий швидше перехворіємо швидше відмінять карантин

    Наталі Торчук reply Ole Lukoye

    Ole Lukoye розумна людина не піде гулять по розважальним центрам і кіно.Мер тут нідочого.Кожен повинен розуміти в якій ситуація знаходиться світ.

    Ірина Бугайчук reply Ole Lukoye

    Ole Lukoye Очень правильно написано!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:25 У Житомирській області 8 553 пацієнти у 2023 році безоплатно отримали реабілітаційну допомогу 16:00 У Житомирі викрили групу ділків, які синтезували амфетамін у підвалі багатоповерхівки і розповсюджували серед наркозалежних photo_camera 15:44 Під час виконання бойового завдання героїчно загинув житомирянин Олександр Павлюк 15:39 У Житомирі у квітні триватиме міська весняна толока - приєднуйтесь до прибирання у місті Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 15:21 Упродовж доби на Житомирщині ліквідовано 15 пожеж у природних екосистемах на загальній площі майже 17 га photo_camera 15:00 Алгоритм отримання компенсації при працевлаштуванні ВПО 14:41 ДТП на Коростенщині: 15-річний хлопець на мопеді зіткнувся з парканом 14:20 Станом на 29 березня на Житомирщині вже виникло 177 пожеж у природних екосистемах 14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up