У Житомирській обласній лікарні - нові сучасні УЗД-апарати

У Житомирській обласній лікарні -  нові сучасні УЗД-апарати

В обласну клінічну лікарню ім. О.Ф.Гербачевського за кошти обласного бюджету закуплено три нові сучасні УЗД-апарати, - повідомила прес-служба облради.

Обладнання стандарт-класу та експертного класу придбано наприкінці минулого року, загальна вартість двох апаратів 3,5 млн грн. Ще раніше було закуплено один апарат стандарт-класу вартістю 1,7 млн грн.

Як розповів головний лікар Богдан Леськів, два УЗД-апарати знаходитимуться у відділенні функціональної діагностики, третій буде встановлено у приймальному відділенні лікарні. На новому обладнанні лікарі зможуть проводити весь спектр ультразвукових досліджень. УЗД-апарати є мобільними, тож за потреби їх можна перевозити в інші відділення.

«Завдяки депутатському корпусу, керівництву обласної ради та облдержадміністрації, лікарня поступово оновлюється. Це стосується і обладнання, і проведення ремонтів у діючих відділеннях, і відкриття нових відділень. Придбання нового УЗД-обладнання дає можливість не лише якісніше, а й швидше робити дослідження. Щороку в лікарні проводиться понад 80 тис. УЗД-досліджень і наразі пацієнтам вже не доведеться чекати у чергах, аби пройти обстеження», - зазначив головний лікар Богдан Леськів.

Відео дня

Він додав, що в обласній лікарні потужний кадровий потенціал, тож фахівці для роботи на сучасній техніці є, але за потреби вони проходитимуть відповідне навчання.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up