У Житомирі відкрили оновлене пологове відділення

У Житомирі відкрили оновлене пологове відділення

У Житомирському перинатальному центрі 12 червня відкрили 6 пологових залів, операційну та зал для проведення передчасних пологів.

Ремонт та оновлення відділення тривало більше 4 місяців. Окрім цього, перинатальний центр відтепер оснащений сучасним медичним обладнанням, яке дозволяє відслідковувати стан плоду, розвиток пологової діяльності у жінок відразу у 6 пологових залах прямо з рецепції.

"Ми отримали 1 мільйон гривень від обласної влади для того, щоб поновнити технічний парк, зробити комфортні умови для перебування не тільки нашої пацієнтки, але й всієї сім'ї. Кожна третя дитина на Житомирщині народжується в обласному перинатальному центрі. Для того, аби якість залишалася на високому рівні, ми систематично повинні оновлювати заклад", - зауважив головний лікар Житомирського перинатального центру Юрій Вайсберг.

Відео дня

Головний лікар перинатального центру додав, що на сьогодні пологове відділення має 3 європейські сучаних ліжка, завдяки яким пацієнтки можуть народжувати в будь-яккому положенні.

"Наші працівники підлаштовуються під пацієнтку. Завдяки багатофукнціональному ліжку пацієнтки можуть народжувати як їм зручно, адже найголовніше - успішний результаті", - наголосив головний лікар Юрій Вайсберг.

Окрім того, на відділення центр своїми силами залучив 680 тис. грн спонсорських коштів. Також на впровадження медичної інформаційної системи «Доктор Елекс» (закупівля комп'ютерної техніки, програми, навчання персоналу) було направлено 1 млн 200 тис грн з обласного бюджету.

"Приємно, що ми відкриваємо такі об'єкти. Ми це робимо для якості обслуговування наших клєнтів. Сьгодні тут народжують  не тільки жительки з нашої області та центру, а й з усієї України: Київська, Вінницька та Рівненьська" - зазначив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

До слова, за час існування перинатального центру, починаючи з 2004 року, тут народилися  більше 52 тис. малюків.

Аліна Бойко

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up