У родині президента Зеленського виявили коронавірус

У родині президента Зеленського виявили коронавірус

Про позитивний результат тесту на COVID-19.повыдомила дружина президента України Олена Зеленська у соцмережах.

Олена Зеленська повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці, що почувається добре та не має жодних симптомів хвороби.

«Послаблення карантину не означає, що COVID-19 зник. Небезпека не минула, вона близько. Ближче, ніж нам може здаватися. Сьогодні я отримала позитивний результат тесту на коронавірус. Неочікувана новина. Особливо враховуючи те, що я та моя родина продовжуємо дотримуватись усіх правил — маски, рукавички, мінімум контактів», — написала перша леді.

Олена Зеленська зазначила, що президент Володимир Зеленський та діти також пройшли тестування, їхні результати негативні.

Відео дня

В Офісі президента, зі свого боку, повідомили, що нині Зеленська перебуває на амбулаторному лікуванні, ізольовано від інших членів сім'ї. Також зазначається, що під час робочих зустрічей та в побуті перша леді завжди дотримувалася правил карантину та рекомендацій МОЗ, а також, відповідно до вимог протоколу безпеки, регулярно проходила тестування на COVID-19. Результати попереднього тесту, зробленого на початку червня, були негативні.

«Де та коли саме могло відбутися зараження — поки що невідомо, проводиться епідеміологічне розслідування», — заявили у Зеленського.

Усім контактним особам повідомлено про потенційну небезпеку інфікування. Їм рекомендовано дотримуватися самоізоляції та по можливості також пройти тестування, додали в Офісі президента.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Igor Pavlenko

    хтотрахавлєнку?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up