У Бердичеві встановлюють коло контактних осіб медсестри, що захворіла на коронавірус

У Бердичеві встановлюють коло контактних осіб медсестри, що захворіла на коронавірус

Уже встановлено 10 контактних осіб нової хворої з відділення, де вона працювала, та 1 особу з відділення реанімації.

Вчора було підтверджено захворювання на коронавірус у ще однієї бердичівлянки. Про це розповів у себе на сторінці голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко.

Наявність вірусу COVID-19 підтвердили у медсестри очного відділення міської лікарні. Вона не контактувала ні з першим захворілим бердичівлянином, ні з медиками інфекційного відділення, які його лікували. Найімовірніше, що вона заразилась від свого чоловіка, який нещодавно приїхав з-за кордону. Медсестра нині знаходиться у боксі інфекційного відділення, де отримує все необхідне для лікування. 

Отже, у Бердичеві вже зафіксовано четверо людей, у яких офіційно підтверджено наявність нового вірусу. Один випадок – 49-річний чоловік, на жаль, летальнийдружина померлого від хвороби бердичівлянина та ще одна жінка 1966 року народження, які знаходяться на самоізоляції вдома, і ця медсестра.

Відео дня

Згідно з вказівками начальника головного управління поліції у Житомирській області, співробітники Бердичівського відділу поліції вживають всі необхідні заходи для непоширення хвороби. Зараз встановлено 10 контактних осіб нової хворої з відділення, де вона працювала, та 1 особу з відділення реанімації.

Всі вони знаходяться на самоізоляції, а працівники поліції попередили кожного про відповідальність за порушення правил карантину, про що взяли у кожної контактної особи письмову розписку.

Також працівники поліції продовжують патрулювання Бердичева трьома мобільними групами, до складу яких входять також і працівники міськвиконкому. Перевіряється виконання правил карантину суб’єктами підприємницької діяльності, установами та організаціями. Мобільні групи оперативно реагують на звернення громадян про порушення правил, яких надходить досить багато.


Правоохоронці ще раз звертаються до всіх бердичівлян з вимогою дотримуватись умов карантину, щоб зберегти своє здоров’я та життя.

Джерело: РІО-Бердичів

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up