Цьогоріч на Житомирщині планують оздоровити близько 45 тисяч дітей

Цьогоріч на Житомирщині планують оздоровити близько 45 тисяч дітей

За рахунок усіх джерел фінансування у цьогорічному літньому сезоні планують охопити послугами оздоровлення та відпочинку приблизно 45 тисяч дітей області.

Про це повідомили у департаменті праці, соціальної та сімейної політики ОДА.

За інформацією департаменту, на організацію оздоровлення і відпочинку дітей в обласному та місцевих бюджетах вже передбачили 33,7 млн грн. За ці кошти планують оздоровити 22423 дітей, з яких близько 4,7 тисяч дітей – в оздоровчих закладах, у пришкільних таборах – ще близько 17 тисяч.

Сезон оздоровлення та відпочинку дітей вже стартував у 6 оздоровчих закладах Житомирщини, де розпочались перші зміни. Загалом протягом оздоровчої кампанії 2019 року в області працюватиме 11 закладів оздоровлення, з яких 2 заклади санаторного типу, 4 заклади релігійних конфесій. У мовних таборах відпочиватиме ще близько 14,5 тисяч дітей.

Відео дня

За рахунок усіх можливих джерел фінансування, в тому числі і батьківські кошти, цьогоріч зможуть оздоровитись та відпочити близько 45 тисяч дітей.

Крім цього, з початку 2019 року до «Українського дитячого центру «Молода гвардія» та «Артеку» поїхали 324 дитини. Так, нещодавно на V тематичну зміну відправили 77 дітей з Андрушівського, Баранівського, Бердичівського, Ємільчинського, Житомирського, Коростенського, Коростишівського, Любарського, Новоград-Волинського, Овруцького, Попільнянського, Пулинського, Радомишльського, Романівського, Ружинського, Хорошівського, Черняхівського, Чуднівського районів, міст Житомира, Бердичева, Коростеня, Малина, Новоград-Волинського.

Нагадаємо, що під час сесії обласної ради депутати затвердили граничні вартості путівок для оздоровлення та відпочинку у розмірі 6,5 тис. грн та для санаторно-курортного оздоровлення – 8,4 тис. грн. У вартість путівки закладено оздоровлення дітей тривалістю не менше 21 дня із проживанням в комфортних умовах і повноцінним харчуванням.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up