Магнітні бурі у жовтні: тримайте аптечку біля себе

Магнітні бурі у жовтні: тримайте аптечку біля себе

Невелика магнітна буря сталася сьогодні, 19 жовтня 2021 року, о 6 годині ранку за київським часом.

Сила її ударів не перевищила чотирьох балів. Планетарний індекс, за оцінкою NASA, зупиниться на позначці 12 (норма - 5), що не є критичним показником.
В основному це явище виникає через спалахи, які фіксуються на Сонце. В результаті цього процесу люди відчувають нездужання. Нелегко в період геомагнітних бурь доводиться і тим, хто страждає хворобами серцево-судинної системи.
У період геомагнітних коливань людина відчуває нездужання. Це може бути головний біль, депресія, агресивне прояв емоцій, занепад сил, мінливість настрою і т. і.
Крім цих симптомів у деяких людей порушується концентрація уваги, вони відчувають біль у суглобах. Може зрости рівень конфліктності в спілкуванні з іншими, в тому числі і з сім'єю.
Якщо симптоми магнітної бурі викликають сильний дискомфорт - не варто покладатися на самолікування, краще викликати лікаря.

Наступні: 29 жовтня — в цей день очікується сильна магнітна буря, триватимите вона декілька годин. У цей день метеочутливим людям та людям з хронічними захворюваннями слід бути обережними. Варто уникати емоційних сплесків, стресів, сильних навантажень.

30 жовтня — буде спостерігатися незначна магнітна буря. Вона не принесе значного негативного впливу на організм, але люди з проблемами серця й гіпертоніки можуть відчути погіршення самопочуття.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up