Хвора на COVID-19 в Радомишлі - у тяжкому стані

Хвора на COVID-19 в Радомишлі - у тяжкому стані

Жінку підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Вона пізно звернулася до лікарів.

Симптоми хвороби з'явилися у жінки ще 3 березня

Госпіталізована з коронавірусом у Радомишлі Житомирської області жінка перебуває у важкому стані, її підключили до апарату штучної вентиляції легенів, повідомляє 112 Україна в п'ятницю, 13 березня.

"Уже сьогодні вранці її підключили до апарату штучної вентиляції легенів, і стан жінки зараз важкий. Все через те, що вона пізно звернулася за допомогою до медиків", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

У зв'язку з випадком коронавірусу, в Радомишлі призупиняють рух транспорту і закривають ринки.

"Прийнято введення надзвичайної ситуації в місті, яка передбачає контроль пропуску на вхід і вихід людей з міста. Захворювання локалізовано. Всі люди, які перебували в контакті, ідентифіковані та зараз під наглядом", - розповів голова Радомишльської РДА Віктор Пулковський.

За його словами, всього в місті два головних напрямки - до магістралі Київ - Чоп і до Малина - на цих постах будуть стояти поліцейські і перевіряти температуру у людей.

Як відомо, коронавірус виявили у 71-річної пенсіонерки, яка повернулася з Польщі та гостювала у родичів у Львові. Виявлено щонайменше 22 людини, з якими вона контактувала. Вони - ізольовані. Також жінка 8 березня відвідувала церкву. У місті ввели надзвичайну ситуацію.

Нагадаємо, кількість людей, які хворіють в Україні на Covid-19, зросла до трьох. Один випадок виявили в Житомирській області і ще один - в Чернівецькій.

Джерело: Кореспондент.net

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (65)
  • Waw Gray

    Ща наші врачі візьмуться статистику піднімати, вони її полікують!
  • Наталья Владимировна Ковтонюк

    А,мне сказали что она умерла от невмонии
  • Оксана Шептиева

    Цю жинку уже поховали 14 березня
  • Наталья Венцковская

    Людина померла дайте їй хоть на тому світі срокій.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up