Актуальне зведення по коронавірусу на 11:00 27 березня в світі

Актуальне зведення по коронавірусу на 11:00 27 березня в світі

Цифри і факти про коронавірус.

Україна:

  • До кінця дня Україна закриє державний кордон, будуть припинені всі пасажирські перевезення.
  • В Україні 6 летальних випадків від COVID-19.
  • Буковинська митниця з грудня не пропускає вантаж з апаратами штучної вентиляції легенів.
  • У Криму 1 квітня відкриють лабораторію експрес-тестів на коронавірус. Відомо, що в Криму 12 випадків зараження.
  • У Києві бізнесменам нададуть 50-відсоткові пільги на оренду комунального майна.

Світ:

- У Франції за добу померли 365 осіб, всього померлих № 1696, число випадків зараження в країні перевищило 29 тис.

- ЦВК Білорусі повідомив, що не бачить підстав для перенесення запланованих в цьому році президентських виборів у зв'язку з коронавірусів.

- З 10:00 27 березня між областями Узбекистану зупинено рух усіх видів транспортних засобів. В Узбекистані лікарі, які контактують з хворими коронавірусів, отримуватимуть $ 2,5 тис. На місяць.

Відео дня

- У США вже 85 612 випадків зараження. На даний момент вони на першому місці в світі за кількістю інфікованих. Нових випадків за добу майже 24 000. Штати скасували військові навчання на Філіппінах. Трамп подякував Сі Цзіньпіна за допомогу в боротьбі з коронавірусів. Сі Цзіньпін попросив Трампа захистити китайських студентів.

- В Італії 80 589 інфікованих.

- В Іспанії 57 786 чоловік заражено.

- У Нікарагуа перша смерть від коронавируса.

- У Мексиці вже 585 випадків зараження.

- У Південній Кореї 9 332 випадків зараження, з них 91 - за добу.

- На тлі пандемії коронавируса поліцейська служба ЄС фіксує збільшення числа кіберзлочинів, шахрайств, крадіжок і підробок критичних товарів.

- Глава МВС ФРН заборонив пускати в країну здобувачів притулку.

- Угорщина вводить обмеження на вихід з дому для жителів країни в період з 28 березня по 11 квітня.

- У Сінгапурі будуть засуджувати до позбавлення волі або штрафувати до 7 000 дол. за порушення дистанції між людьми.

- У Венесуелі зафіксували першу смерть від коронавируса, всього в країні 107 хворих.

- У Китаї в перший день після відміни карантину 67 нових випадків захворювання.

- У Росії під медичним наглядом через підозри на коронавірус залишаються 145 134 особи. ФАС виявила ознаки картельних змов на ринку гречки, а також дефіцит масок в ряді регіонів РФ. Перший випадок зараження коронавірусів підтверджений в Дагестані. У Росії майже в півтора рази збільшився попит на туалетний папір.

- МВФ схвалив виділення Киргизії $ 120,9 мільйонів на боротьбу з коронавірусів.

Інше:

  • Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) випустила рекомендації для людей, які змушені залишатися вдома у зв'язку з поширенням коронавирусной інфекції: потрібно більше рухатися, уникати сидіння на одному місці і правильно харчуватися.
  • Учасниця телевізійного реаліті-шоу «Сімейство Кардашян» Кайлі Дженнер пожертвувала 1.000.000 $ на боротьбу з коронавірусів.
  •  За даними опитування Gallup, більшість американців не схвалюють те, як ЗМІ висвітлюють ситуацію з коронавірусів
  • Будинок моди Armani, що належить модельєра Джорджо Армані, переобладнав всі свої заводи в Італії, забезпечивши на них пошив одноразових халатів для медичних працівників.
  • Духовний лідер буддистів Далай-лама пожертвує людям продукти і ліки через коронавируса.
  • L'Occitane пожертвували лікарям Франції і Великобританії 35 тисяч кремів для рук.

Статистика:

Інфікованих 537 017 чол.

Смертей: 24, 117 чол.

Одужали: 124 436 чол.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up