Житомирщина представила свою продукцію на Агро - 2015.ФОТО

Житомирщина представила свою продукцію на Агро - 2015.ФОТО
У середу, 3 червня, на головному виставковому комплексі «Експоцентр України» у Києві відбулася урочиста церемонія відкриття ХХVІІ Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2015», яка по праву заслуговує всесвітнього визнання вже багато років.

Відкрив виставку міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко. Вітаючи учасників, міністр наголосив, що  на виставці представлені тисячі фермерських господарств, що демонструють широкий спектр агропродукції України. Він запевнив, що агропромисловий комплекс є найперспективнішим для інвестування в Україні. Адже саме ця галузь пропонує бізнесу колосальні обсяги виробництва та конкурентні ціни, а також забезпечує кожний третій долар валютної виручки для держави.

Продукція учасників експонувалася на відкритих майданчиках та у закритих павільйонах провідних  підприємств харчової і переробної промисловості.

Від Житомирської області взяло участь 26 кращих підприємств  Житомирщини на експозиційній площі 36 кв. метрів. Це найбільші, найпотужніші відповідальні підприємства які виробляють найнеобхідніші продукти для населення області і країни, серед яких: ТОВ «Золотий коровай», ПАТ «Житомирський маслозавод», ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», ПАТ «Пиво-безалкогольний комбінат «Радомишль», ТОВ «Бердичівський пивоварний завод», ПАТ «Ліктрави», ТОВ «Органік мілк», ПП «Галекс Агро», ПАФ «Єрчики» та інші.

Відео дня

Після завершення урочистої церемонії відбувся огляд експозицій регіонів. Експозицію Житомирщини відвідав міністр аграрної політики та продовольства України , яку представив губернатор Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський.

Міністр Олексій Павленко зазначив, що Житомирщина тримає постійно лідируючі місця, як аграрна область в тому
 числі.

«Житомирщина це правильно аграрно орієнтована область, починаючи з молочної галузі. На Житомирщині є приклади Європейських стандартів якості і саме ця продукція може постачатися не тільки в Європу, а й в усі країни світу. Я вважаю, що саме завдяки  роботі  керівництва області ми можемо мати дійсно нормальні результати. Я думаю, що нам є чим пишатися в Житомирській області, тому надалі бажаю багато контрактів і багато інвесторів», - зазначив міністр аграрної політики Олексій Павленко.

Previous Next

Як відмітив губернатор Житомирської області, що сільськогосподарське виробництво є єдиною галузь на сьогоднішній день, яка демонструє позитивну динаміку. За 4 місяці 2015 року Житомирщина знаходиться на 6 місці щодо обсягу виробництва сільськогосподарської продукції.

«Наша область завжди славилася своїм розвинутим агропромисловим комплексом і ми, як влада, не маємо права нівелювати ці досягнення які були раніше, а повинні тільки досягати більших висот. Звичайно, ми будемо підтримувати та допомагати нашим виробникам, сільгоспвиробникам та аграріям. Як зазначив міністр, на  жаль, на даний час немає підтримки на рівні держави у вигляді якихось програм, субвенцій. Але в той же час ми намагаємося створити на рівні області всі комфортні умови для того, щоб розвивалися аграрні промисловості підприємства. І ця виставка сьогодні показує високий рівень розвитку нашої області», - зазначив губернатор.

Previous Next

Також Сергій Машковський побажав всім аграріям гарного врожаю і не стояти на місці, показувати тільки позитивну динаміку як і у розвитку свого виробництва так і агропромислового розвитку Житомирської області.

 

Довідка

«АГРО-2015» – найбільша агропромислова виставка Східної Європи та найважливіший загальнодержавний захід в агропромисловому комплексі України. До заходу залучено всесвітньо відомі торгові марки, галузеві асоціації, вітчизняні виробники, іноземні компанії агропромислової галузі.

Previous Next
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up