Курортний роман: заводити чи ні?

Курортний роман: заводити чи ні?
У відпустці, вирвавшись з повсякденною і нудного життя, всі ми мріємо про романтику і любові.

Хтось перебуває в ілюзіях і очікує, що саме таким чином він зустріне свою другу половинку, а хтось просто хоче розважитися, щоб після відпустки, як говоритися, було що згадати. То чи варто заводити курортні романи? Давайте спробуємо зважити всі «за» і «проти» ...

Збираючись в черговий тур, хто з нас не мріє про чудову поїздку і романтичному знайомстві! Безтурботний відпочинок в шезлонгу з коктейлем, ласкаве море, теплий білосніжний пісок, легкі наряди, чарівні прогулянки по старих містах удвох, пляжні вечірки, кокетливий настрій, яскраві враження ... У такій чаклунський атмосфері паморочиться голова, а серце стає особливо вразливим для стріл Амура. З іншого боку, чи так це страшно, якщо не налаштовувати себе на те, що курортний роман стане чимось більшим?

5 причин, щоб завести курортний роман

Відео дня
> 1. А раптом з цього вийде щось серйозне? На жаль, але за статистикою майже 90% жінок, починаючи курортний роман, сподіваються, що він зможе перерости в щось серйозне. На жаль, в реальності це відбувається досить рідко. Але ж все-таки відбувається! А значить не варто втрачати надію! Тим більше, що важко придумати більш красиве початок роману, ніж нічні прогулянки по безлюдному пляжу, романтичні пісні біля багаття або спостереження за зірками на палубі величезного круїзного лайнера (це кому що більше подобається!). Крім того, на думку психологів, для дуже багатьох людей саме відпустка є єдиним шансом познайомитися з новими людьми. Особливо це актуально для тих, чиє життя давно перетворилася на зачароване коло дім-робота-дім, вирватися з якого можна лише на час відпустки. Якщо це саме ваш випадок, варто прислухатися ще до кількох порад психологів:

- Перші кілька днів поспостерігайте за навколишніми вас відпочиваючими, тоді ви безпомилково зможете зрозуміти, хто з чоловіків відноситься до звичайних «курортним мисливцям», з якими, природно, ні про які серйозні стосунки можна навіть не мріяти.

- Починаючи відносини з вподобаним чоловіком, який не демонструйте відразу, що налаштовані на щось виключно серйозне.

- Намагайтеся виглядати бездоганно з самого початку відпустки, адже цілком імовірно, що ваш майбутній обранець помітить вас раніше, ніж ви його, а перше враження, як відомо, буває тільки один раз.

- Пам'ятайте, що чоловік за своєю суттю мисливець, а тому поводьтеся з гідністю, демонструючи власну самодостатність (звісно, ??в розумних межах), а не говорите всім своїм виглядом, що тільки і шукайте, з ким би познайомитися.

2. Ви отримаєте унікальний шанс випробувати «концентровану» любов

Якщо у ваші плани не входить тягти свого курортного обранця в ЗАГС і народжувати від нього купу дітей, ви можете просто насолодитися максимально концентрованими почуттями. Оскільки ви обидва розумієте, що на всю вашу любов відведено лише 2 тижні відпустки, події відбуватимуться з величезною швидкістю. Якщо у звичайному житті між знайомством і першим поцілунком може пройти кілька місяців, а то й більше, то курортний роман нагадує фільм, пущений в режимі швидкого перемотування, коли півтори години переживань і радощів героїв прокручуються за 5 хвилин. У такому режимі і почуття виходять максимально «концентрованими». Така собі найсильніша емоційний струс, яка багатьом з нас просто життєво необхідна.
Вам буде, про що потім згадати

3. Якщо ваша звичайна життя досить одноманітна, то подібний сплеск емоцій зможе надати їй нові фарби. Ось дуже простий тест: згадайте якісь дуже приємні для вас події, що змусили відчути себе щасливою, які відбулися з вами за останній рік. Ну, як? Згадали? Якщо ні, то значить вам потрібно терміново щось в житті міняти або хоча б брати відпустку і заводити бурхливий курортний роман! Саме так вважають психологи, оскільки відсутність приємних спогадів - це одна з ознак депресії, що починається.

4. Це може поліпшити ваші стосунки з чоловіком або бойфрендом

Як це не парадоксально, але ця сама емоційний струс може поліпшити ваші відносини з рештою будинку партнером. Випробувавши відчуття свята у відпустці, жінка перестає вимагати його від чоловіка, що знаходиться поруч. Адже, як відомо, для того, щоб відчувати всю красу життя, нам потрібно чергування емоцій: бурхливі періоди повинні змінюватися спокійними і розміреними. Так може не коштувати вимагати цього розмаїття від одного єдиного чоловіка? До речі, якщо комусь здасться, що подібні поради призведуть до зрад, то це абсолютно не так! Емоційний струс у відпустці зовсім не передбачає стрибання в ліжко. Хоча, справедливості заради, варто сказати, що завести курортний роман, отримати необхідний сплеск емоцій, але при цьому обійтися без сексу - це вже мистецтво!

5. Після повернення з відпустки ви будете виглядати просто чарівно

Якщо попередній пункт може комусь здатися не настільки однозначним, то з цим вже точно ніхто сперечатися не буде! Абсолютна аксіома, що після пережитого у відпустці курортного роману жінка виглядає в мільйон разів краще, ніж після 2 тижнів щоденних походів на краще косметолога. У всякому разі, такого блиску очей вам не забезпечить жоден косметолог!

5 причин, щоб не заводити курортний роман

1. Замість приємних спогадів ви отримаєте депресію

На жаль, але якщо ви ставитеся до тих самим 90% жінок, що їдуть у відпустку за серйозним романом, а отримав замість цього ні до чого не зобов'язуючу суміш флірту і сексу, у вас є всі шанси впасти після повернення в серйозну депресію. Її гаслом зазвичай є незабутнє «всі мужики сволочі» і «їм усім тільки одне треба». Образа на одного конкретного чоловіка, примарного дзвінка від якого ви чекали мало не всю осінь, може обернутися в злість не тільки на весь чоловіча стать, але і взагалі на весь світ. Як цього уникнути? Дуже просто: не чекати від курортного роману занадто багато чого!

2. Це може погіршити ваші відносини з чоловіком або бойфрендом

Якщо пам'ятаєте, в перших п'яти причини, ми говорили про те, що курортний роман може, навпаки, поліпшити ваші відносини. Але це знову ж лише якщо ви віддаєте собі звіт в тому, що зустрінутий у відпустці чоловік - це всього лише епізод вашого життя, нехай і дуже приємний. Втім, зіпсувати відносини з вашим постійним партнером можуть і наступні дві причини.

3. Необажана вагітність

На жаль, але легкий курортний флірт може закінчиться справжньою трагедією, якщо через пару тижнів після повернення додому ви раптом виявите, що вагітні, але при цьому не знаєте навіть телефону батька майбутньої дитини. На жаль, подібні історії відбуваються аж ніяк не тільки з легковажними жінками Для тих це і не трагедія зовсім - зробила аборт і про все забула. Значно частіше це трапляється, навпаки, з цілком розумними і скромними панянками, приймаючими ні до чого не зобов'язує курортний романчик за велике і світле почуття. А любов, як відомо, може геть відключити розум (а з ним і думки про необхідність запобігання). Так що, по-перше, про всяк випадок подбайте про засоби контрацепції ще на стадії підготовки до відпустки, а по-друге, не втрачайте голову вже на місці. Ну, або просто відмовтеся від сексу!

4. На світі існують усілякі малоприємні хвороби

Втім, крім вагітності існують і інші неприємні наслідки спонтанного курортного сексу з малознайомою людиною: це численні хвороби, що передаються статевим шляхом. Стовідсотковий захист від них вам не гарантує ніякий засіб, але все-таки найбільшу довіру в цьому сенсі викликає презерватив. До речі, якщо ваш новий знайомий навідріз відмовляється його використовувати, це стовідсотковий привід не менш категорично відмовитися займатися з ним сексом. Зрештою, пам'ятайте, що згодою на такий ризикований секс ви ставите під загрозу не тільки своє здоров'я, але може бути і життя! А це вже не жарти!

5. Курортний роман може перетворитися на наркотик

Є і ще одна небезпека захоплення курортними романами. Справа в тому, що з часом вони можуть перетворитися на своєрідний наркотик. Ще б! Вчені встановили, що під час закоханості в нашому організмі виробляється речовина під назвою фенілетиламін, що викликає реакцію збудження, аналогічну наркотичного сп'яніння. Але виробляється ця речовина лише на першій, найбільш бурхливої ??стадії закоханості, після чого досить швидко його концентрація в організмі падає. Відповідно, щоб постійно підтримувати рівень фенілетіламіна на високому рівні потрібно регулярно заводити бурхливі, але короткі курортні романи. І хоча до цього більше схильні чоловіки, в останні роки психологи говорять про те, що серед подібних «наркоманів» з'являється все більше жінок.

Звичайно, це далеко не всі переваги і недоліки курортних романів. Зрештою, у кожного вони свої. Тож обирайте самі! І постарайтеся отримати від відпустки максимум позитивних і мінімум негативних емоцій!

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up