Гороскоп стосунків

Гороскоп стосунків
Для тих, хто полюбляє читати різноманітні гороскопи. Дізнайтесь, якою людиною може бути Ваша друга половинка, хто стане Вашою обраницею чи обранцем!

ОВЕН (21.03. - 20.04.)

ВІН: Мріє побачити в обраниці палкий темперамент та рішучість. В той самий час вона повинна бути відкритою та щирою, з гарно розвиненим почуттям гумору і почуттям обов'язку. Потребує стовідсоткової вірності. Особливу увагу він приділяє зовнішнім даним обраниці: темне волосся, глибокий погляд, повні та чуттєві губи, середній зріст, жіночні форми.

Відео дня
style="text-align: justify;"> ВОНА: Бажає, аби поряд був справжній лицар, котрий повинен підкреслювати винятковість коханої, в будь-якій ситуації підставляти плече. Зовні він такий: колір волосся не має значення, а от зріст вище середнього та атлетична статура є обов'язковими.

ТЕЛЕЦЬ (21.04. - 21.05.)

ВІН: Мріє про жінку, здатну легко створювати приємну емоційну обстановку, таку, що відрізняється хорошими кулінарними здібностями, котра повністю розділяє його смаки. Вона володіє спокійним, врівноваженим характером, надійністю і відповідним ступенем консервативності, інтелектуальна та відповідальна.

ВОНА: Все життя шукає «вічно юного» мужчину, котрий і в п'ятдесят буде вести себе, мов хлопчина-бунтар. Кожен спільно прожитий день він перетворить для неї у свято. Навіть вдома вони не сумують: готовувати екзотичні страви та мити посуд — все робимо разом. Словом, це — винахідливий, заповзятий хлопак, який мріє зробити свою жінку щасливою.

БЛИЗНЮКИ (22.05. - 21.06.)
ВІН: Його ідеальна жінка — щедра, дружелюбна, безпристасна, ерудована. Вміє у всьому бачити прекрасне. Ніколи не стане нав'язуватись. Не допускає «вияснення стосунків» з криками та побиттям посуду. Захоплюється музикою, малюванням, танцями. Гарно вихована та має гарний розум. Срунка, тендітна брюнетка із стрімкою ходою.

ВОНА: Воліє бачити поряд із собою чоловіка із сильним характером, здатного тримати свої емоції під контролем. В ньому вона бачить надійного вірного супутника, поряд з яким можна спокійно займатися хатніми справами, вихованням дітей чи просто мистецтвом: малювати картини, ліпити статуї, розводити квіти.

РАК (22.06. - 22.07.)
ВІН: Мріє про жінку, здатну бути повною альтруїсткою, котра буде задовольнятися малим, проте віддаватиме себе цілком. Зазвичай це блондинка середнього зросту зі світлими очима та волоссям русалки. Вона все життя буде забезпечувати коханого смачними обідами, чистими сорочками, тисячу раз на день підтверджуватиме його винятковість та незамінність.

ВОНА: Звикла тримати ситуацію під контролем і мріє бачити поряд із собою поступливого кавалера академічної зовнішності, з високим показником інтелекту і підвищеним ступенем ввічливості. Про швидкоплинні захоплення й дрібні сварки тут немає й мови — вона не дозволить собі спуститися до такого рівня. Високо оцінює гідності свого партнера і платить йому за це винятковою вірністю та довірою.
 

ЛЕВ (23.07. - 23.08.)
ВІН: Ідеал для нього — весела шукачка пригод, яка обожнює подорожі, дітей і загальні знаки уваги. Причому ревнощам тут немає місця — напроти, він пишається своєю супитницею, котра випромінює заразливу посмішку, і абсолютно впевнений у її відданості. Вона ніколи не дозволить йому сумувати, з будь-якої ситуації легко знайде вихід і підкаже чоловікові вірне рішення.

ВОНА: Вважає своїм ідеалом чоловіка, який здатен гідно оцінити її природні таланти. Він повинен бути активним, винахідливим та оптимістичним, забезпечити своїй «левиці» хатній затишок, а дітей оточити особливою турботою й увагою. Одна з головних позицій для неї — відчувати абсолютну єдність з партнером.
 

ДІВА (24.08. - 23.09.)
ВІН: Його мрія володіє м'яким, поступливим характером, різносторонньо розвинена особистість. Слідкує за чистотою будинку та стосунків, охайна і педантична. Вона десять разів подумає, а він один раз відповість. Її руки, маленькі, з ніжною шкірою, здатні звести його з розуму. Ця жінка в досконалості володіє мовою жестів. З погляду, повороту голови вона здатна виявити, що на душі у коханого. Слова в цьому випадку зайві.

ВОНА: Понад усе цінує ніжність, чуттєвість та доброту. Тому її чоловічий ідеал відрізняється лицарськими якостями. Він уважний, турботливий, говорить їй ніжні слова, робить зворушливі подарунки у вигляді букетика польових квітів або милого цуценяти. В будь-якій ситуації прагне підкреслити її жіночність та витонченість натури.
 

ТЕРЕЗИ (24.09. - 23.10.)
ВІН: Шукає жінку, здатну задовольняти всі його духовні та фізичні потреби. Відмінний сім'янин, але для нього надзвичайно важливим виступає той факт, щоб всі члени родини визнавали його авторитет, рахували сказане ним слово законом. Натомість він виявляє ніжну турботу, а в критичній ситуації стає надійною опорою.

ВОНА: Її прибавлюють чоловіки із гарною зовнішністю та пронизливим поглядом. Чоловічий ідеал в такому випадку повинен відмінно володіти своїми емоціями, володіти високим інтелектом й тонким смаком. Вона назавжди віддасть своє серце тому, хто буде постійно підтримувати її впевненість особливими словами та діями.
 

СКОРПІОН (24.10. - 22.11.)
ВІН: Його жінка — впевнена у собі, мужня та егергійна. Вона здатна постояти за свої права і дати відсіч всякому, хто зазіхатиме на її особисті інтереси чи зачіпить честь її партнера. «Войовнича особа» приводить його в захват і, хоча, він і сам не з боязкого десятка, він готовий поступатися у всьому. Володіє прекрасною інтуїцією в інтимному плані й тонко відчуває, що необідно партнеру.

ВОНА: Чітко усвідомлює свої цілі та готова дотримуватися їх до кінця, проте лише якщо поряд саме той мужчина, про якого вона мріяла. Цей «палкий мачо» повинен займати достатньо високе становище в суспільстві, в будь-якій ситуації мати свою оригінальну думку, бути рухливим та комунікабельним. В іншому випадку світ для неї настільки безрадісний, що посмішка на обличчі здаватиметься дивом. Рано чи пізно «такий» мужчина зустрінеться на її шляху, тоді вона повністю віддається родині і на роботі.
 

СТРІЛЕЦЬ (23.11. - 21.12.)

ВІН: Воліє бачити поряд великодушних та добросердечних жінок. Дуєже цінує її справедливість, щирість та стриманість, виявляє для неї основні пріоритети: діти, кухня, церква. Вона повинна бути майстерною коханкою, турботливою матір'ю, економною господинею, хоча сам більш за все на світі полюбляє розважатися. Її фізичні параметри повинні бути максимально наближеними до стандарту 90x60x90.

ВОНА: Для неї має важливе значення як його зовнішність, так і внутрішній зміст. Шукає необхідне поєднання чоловічої зовнішності та души достатньо довго. Брюнет середнього зросту або ж такий самий блондин її цілком влаштує. Головне — аби вона постійно відчувала його безумовну відданість.

КОЗЕРОГ (22.12 - 20.01.)
ВІН: Стане близьким із жінкою, здатною зрозуміти його чуттєву натуру. Зазвичай обраниця — респектабельна, стабільна, спокійна і обережна, поважає сімейні традиції і на все має свої власні судження. До шлюбу такий мужчина готується довго, розробляє усі деталі. Тож дружина може бути впевнена в його надійності.

ВОНА: Своїх багаточисельних шанувальників вона тримає на дистанції. Партнер повинен поважати її прагнення бути незалежною. Обирає серйозних чоловіків, здатних забезпечити матеріальний та духовний комфорт родини. Інколи ця жінка буває сором'язливою і романтичною, але старанно це приховує. Більш за все вона мріє уникнути незручної ситуації.
 

ВОДОЛІЙ (21.01. - 19.02.)
ВІН: Йому потрібна дружина, котра надихатиме його, періодично буде рятувати від приступів лінощів, огороджувати від щоденної рутини. Словом, кожен день перетворювати у свято. В тяжкі хвилини він відчуває себе невпевнено, але варто йому лише відчути підтримку своєї супутниці, і він вже повен спокою й етнузіазму.

ВОНА: Чарівна і примушує своїх поціновувачів разом із собою переживати цілу гаму почуттів. Часті зміни настрою, змінність поглядів — все це одних приводить у захват і надихає ще скоріше «гнатися за своєю мрією», а інших змушує відступати. Вона шукає вірного супутника, полюбляє елегантних, красивих чоловіків.
 

РИБИ (20.02. - 20.03.)
ВІН: Його супутниця володіє доволі тонкою інтуїцією, гуманністю та зовнішньою спокійністю. Цінує жінок, котрі завжди вміють стримувати свої емоції, щедрих, справедливих та щирих. Обирає партнера довго, проте вибір майже завжди виявляється вірним. Цінує жіночність, любов до мистецтва й природи.

ВОНА: Мріє, аби коханий чоловік був значно старшим і створив для неї особливий світ затишку, комфорту і розкоші. Воліє обирати чоловіків життєрадісних, заповзятливих, розумних та сильних, готових до самопожертви, котрі знаються на літературі та мистецтві.
 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up