Закриття театрального сезону завершується прем’єрами

Закриття театрального сезону завершується прем’єрами
10 червня в Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги відбулася прем'єра п'єси «Кицин дім» Самуїла Маршака. Режисер Ірина Антонюк втілила на сцені театру свою ідею поставити саме цю казку, а допомагали їй у цьому сценограф Марина Герасимчук, перекладач Наталія Остапенко та улюблені актори театру.

За словами генерального директора театру Наталії Ростової, прем’єра казки, яка сьогодні відбулася, – це свого роду закриття театрального сезону для маленьких глядачів, тому що це дуже шановна і вдячна публіка. Діти після вистави були перенасичені емоціями та позитивними враженнями. Усе це результат роботи колективу театру, який приділяє увагу маленьким глядачам.

Прем'єра дитячої казки відбудеться також 11, 13 і 14 червня. А 16 червня соліст театру В’ячеслав Жила запрошує усіх на сольний концерт «Запроси мене у сни».

Також з нетерпінням чекаємо на прем'єру ліричної комедії про різновиди свободи «Вільні метелики» від провідного актора театру, режисера Петра Авраменка.

Відео дня

Святкове театралізоване дійство, присвячене закриттю 70-го ювілейного театрального сезону, відбудеться 26 і 27 червня.

Про це на прес-конференції, присвяченій закриттю театрального сезону, повідомила художній керівник театру Наталія Тімошкіна.

«На закриття сезону житомирян чекає справжнє свято. Ми покажемо нові музичні номери, номери на біс, які вже так полюбилися шанувальникам театру», – розповіла Наталія Тімошкіна.

У новому сезоні на житомирян чекають нові музичні прем’єри від Наталії Тімошкіної, а відповідно й нові враження та емоції. Театр іде у відпустку, а потім буде працювати з новими силами та натхненням.

Також у новому сезоні театр стане доступним і для маломобільних груп. Планується зробити пандуси, які будуть відповідати інтер’єру театру, а перший ряд партеру буде спеціально прилаштований для інвалідних візків.

«Такого рівня виконання, таких барвистих дорогих костюмів, творчого тандему, як у нашому театрі, повірте мені, немає в жодному іншому театрі України. Тільки завдяки нашим майстерним рукам, талановитим акторам, вигадці режисера та художнього керівника ми ставимо вистави на найвищому рівні», – зазначила Наталія Ростова.

Тетяна Бєлобородова.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up