Житомирський "Інваспорт" та ДЮСШ оголошує набір дітей та дорослих для занять спортом

Житомирський "Інваспорт" та ДЮСШ оголошує набір дітей та дорослих для занять спортом

Житомирський регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «ІНВАСПОРТ» спільно з Житомирською обласною дитячо-юнацькою спортивною школою осіб з інвалідністю оголошує набір дітей та дорослих, а також учасників АТО віком від 10 до 30 років, які мають статус особи з інвалідністю.

Ми шукаємо зацікавлених людей з ураженнями опорно-рухового апарату, порушеннями слуху, зору, розумово-фізичного розвитку, для занять фізичною культурою і спортом та участі в реабілітаційно-оздоровчих заходах.

З дітьми, спортсменами працюють заслужені тренера України та фахівці, які мають відповідний досвід роботи, успіхи своїх вихованців у спорті на всеукраїнському та міжнародному рівнях.

Ти можеш бути активним, ти можеш бути в русі, бар’єрів немає, є тільки можливості реабілітації, занять фізичною культурою та спортом, можливість приєднатися до великої спортивної родини Інваспорту!

Відео дня

В м. Житомирі у багатьох закладах ще продовжується вступна кампанія, ми допоможемо Вам здобути освіту, ми підкажемо, які у вашому районі, ОТГ є можливості для занять спортом, функціонують наші секції та відділення в регіонах.

У вас є можливість регулярно займатись фізичними вправами, приймати участь у міських, обласних змаганнях, поїхати і позмагатись зі спортсменами з інших регіонів України, а також можливість взяти участь у Паралімпійських та Дефлімпійських іграх, чемпіонатах світу і Європи, міжнародних та всеукраїнських змаганнях різних рангів, а також в Іграх Нескорених.

Види спорту, які культивуються в центрі «Інваспорт» та ДЮСШі: армспорт,  бадмінтон, бочча, боротьба вільна, веслування академічне, велосипедний спорт, волейбол, волейбол сидячи, волейбол пляжний, голбол, дзюдо, легка атлетика, карате, параканое, плавання, пауерліфтинг, регбі на візках, риболовний спорт, стрільба з лука, теніс настільний, футзал, шашки, шахи.

Всі заняття та участь у змаганнях безкоштовні для вас!

Контактні дані:

м. Житомир, / Житомирська обласна дитячо-юнацька спортивна школа осіб з інвалідністю (ЖОДЮСШі)

тел.  (0412)  0412-42-12-34

098-520-42-44 / 063-289-09-18

e-mail: [email protected]

Сторінка у Фейсбуці https://www.facebook.com/invasport.zt/ - Житомирський регіональний центр «Інваспорт».

Поділіться цією інформацією якщо поряд з Вами живе людина з інвалідністю.

Поділіться кожен цим повідомленням у соцмережах, групах фейсбук, інстаграм, телеграм, твітер і ви вже допоможете кожній дитині з інвалідністю.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up