Житомирська поліцейська Вероніка Кратюк стала володаркою Кубку світу з кунгфу

Житомирська поліцейська Вероніка Кратюк стала володаркою Кубку світу з кунгфу

У червні цього року житомирська поліцейська,  інспектор підрозділу професійної підготовки УКЗ ГУНП Житомирщини, Майстер спорту України, сержант поліції Вероніка Кратюк стала володаркою Кубку світу з кунгфу та професійного Чемпіонського поясу.

Вітаємо нашу спортсменку світового рівня!, - пише відділ комунікації поліції Житомирської області.

Цьогоріч Кубок світу розігрувався у м. Єревані (Вірменія) у період з 7 по 10 червня. Своїми досягненнями Вероніка Кратюк завдячує тренеру Володимиру Літвінчуку, ГУНП в Житомирській області, Управлінням Житомирської облдержадміністрації та Житомирської міської ради.

 – У мене був дуже короткий строк для підготовчих тренувань для участі у змаганнях такого рівня. Я була заявлена учасницею у ваговій категорії 65 кг у розряді Ушу Саньда, тож окрім виснажливих підготовчих занять довелось тримати на контролі ще й вагу. Взагалі усвідомлення участі у світових змаганнях стимулює, - зізнається Вероніка.

Відео дня

Попри серйозну підготовку на поліцейську-спортсменку чекав неабиякий сюрприз. Виявилось, що конкуренткою Вероніки мала бути учасниця від Російської Федерації. Однак тренер команди-суперниці, побачивши нашу спортсменку, однозначно заявив, що його підопічна не вийде на ринг саме із українкою Кратюк. 

– Минулого року у Єревані на Чемпіонаті Європи з кунгфу я виборола перемогу у росіянки. Цього року суперниця була інша, а тренер той самий, уже знайомий мені з попередніх змагань, - каже Вероніка Кратюк. 

Відтак суперники просто капітулювали перед нашою спортсменкою й вона автоматично була визнана володаркою Кубку світу з кунгфу. Окрім того, тренер російської команди презентував переможниці професійний Чемпіонський пояс на знак визнання її переваги та спортивної майстерності. 

Після короткострокової відпустки сержант поліції Вероніка Кратюк повернулась до виконання службових обов’язків у своєму підрозділі поліції області.

– Я – боєць по природі. Роблю те, що люблю і що у мене добре виходить. І не зупинятимусь на цьому щаблі. Обов’язково братиму участь у змаганнях всеукраїнських, і загальноєвропейських. Це і буде підготовка для мене до участі у Чемпіонаті світу з кунгфу, - коментує Вероніка.

Колектив усіх служб і підрозділів Головного управління Нацполіції в Житомирській області щиро вітає нашу колегу з таким визначним досягненням. Щиро бажаємо подальших успіхів у кар’єрі професійній та спортивній, натхнення і нових перемог!

 

Коментарі (6)
  • Віктор Руденко

    Вітаю!
  • Дмитрий Стодольский

    Вітаємо . І не зупиняйся на досягнутому йди в перед .
  • Татьяна Гогуненко

    Поздравляю!!!!
  • Тетяна Дідковська

    Вітаю)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області 11:00 Житомирський музично-драматичний театр тимчасово йде у відпустку через брак фінансування 10:40 У Малині на пожежі загинула людина 10:22 Молодикам, які забили до смерті односельчанина на Чуднівщині, повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи 10:00 Карколомна ДТП у Житомирі: на вулиці Параджанова кросовер зіткнувся з електроопорою 09:41 Втрати росіян: мінус 5 танків, 29 артсистем і 800 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 23 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 23 квітня: все про цей день, свята, традиції і погода у Житомирі 17:52 У Житомирі та області потрібні донори крові всіх груп з негативним резус-фактором
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up