Житомирська область продовжує проводити благодійні спортивні заходи на підтримку ЗСУ

Житомирська область продовжує проводити благодійні спортивні заходи на підтримку ЗСУ
Фото з офіційної сторінки Новоград-Волинської міської ради

Незважаючи на воєнний стан в нашій країні, чимало регіонів повертаються до звичного життя. Цей факт не оминув і Житомирську область, де все частіше проводяться офіційні фізкультурно-спортивні події під відкритим небом. Щоб подвоїти користь від спортивних матчів, організатори відкривають збір коштів для Збройних Сил України. Кожен учасник може приєднатися до цієї благодійності.

У місті Новоград-Волинський з початку війни проведено вже два таких заходи з футболу. Матчі відбулися за ініціативи Міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради. Так, 23 квітня в місті пройшов відкритий благодійний мінітурнір з футболу, метою якого був збір коштів на підтримку Збройних Сил України. Участь у змаганнях взяли 24 команди з Житомирщини, Рівненщини та Хмельниччини. Учасники змагалися на чотирьох спортивних майданчика зі штучним м’яким покриттям впродовж дня. Перемогу у мінітурнірі здобула рівненська футбольна команда «Танчік». На другому місці опинилися футболісти ФК «Грем’яче» з міста Нетішин, на третьому – команда «Звягель АТО» (м. Новоград-Волинський).

Інший благодійний футбольний матч в місті відбувся 15 квітня на стадіоні «Авангард». У напруженій боротьбі зійшлися команди ФК «Звягель-АТО» та ФК «Ярунь». З відривом у два голи перемогу здобув ФК «Звягель-АТО». Загальний рахунок склав 3:3 (6:5 за пенальті).

Цього ж дня у Романові відбувся футбольний турнір на підтримку ЗСУ, організований Житомирською обласною асоціацією футболу. Перше місце виборола ветеранська команда «Керамік». За повідомленням Баранівської міської ради, зібрані під час заходу кошти в сумі 30 тисяч грн. передали на закупівлю спецавтомобіля для Збройних Сил України.

Відео дня

Проведення таких спортивних матчів в області в період воєнного стану має на меті підтримати фізичний та моральний дух учасників, а також допомогти матеріально нашим захисникам.

Іванна Барановська

 

Коментарі

keyboard_arrow_up