Забава для обраних: родина Грибанів незаконно повісила замок на спортмайданчик

Забава для обраних: родина Грибанів незаконно повісила замок на спортмайданчик

На вул. Вокзальній, 8 ще рік тому відкрили спормайданчик, на який міськбюджет витратив 1,5 млн грн. Проте на сьогоднішній день його можна вважати приватним.

Проблему спортмайдачника «під ключ» підняли на засіданні виконавчого комітету під час обговорення питання про передачу спортивних майданчиків міського культурно-спортивного центру та управління капітального будівництва міськради. Зокрема, майданчик по вул. Вокзальній, 8 хотіли передати на баланс ДЮСШ з футболу «Полісся».

Член виконкому Олександр Таргонський з обуренням висловив свою думку з приводу «приватного» спортивного майданчика родини Грибанів.

«Ми всі прекрасно знаємо, що існує ця проблема, вже рік обговорюємо одне і те саме! Чому досі немає заяви про правопорушення у поліції?», - зауважив Олександр Таргонський.

Відео дня

Своєю чергою керівник міського спортивного центру Анатолій Фільчук додав, що центр наразі є не повним балансоутримувачем спортмайданчика на Вокзальній, 8.

«Реконструкція цього майданчика ще нам не передана. Ми зустрічались з Грибаном, нюансів не виникало. Він відкривав майданчик і усіх туди пускав».

Нагадаємо,  саме жителі прилеглих будинків по вул. Вокзальній  проявили ініціативу будівництва спортивного майданчика та футбольного поля.

Аліна Бойко

Коментарі (2)
  • Ігор Салко

    А хто заважає будь-якому. Депутату  подати заяву особисто?
  • сидов александр

    Так чья эта площадка фактически? Кто дал деньги на ее обустройство,фактически?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up