ВК "Житичі" виграв Кубок з волейболу до Дня місцевого самоврядування в Житомирі

ВК "Житичі" виграв Кубок з волейболу до Дня місцевого самоврядування в Житомирі

Волейбольний клуб "Житичі" став переможцем ІІ Відкритого обласного турніру з волейболу серед чоловічих команд, присвяченого Дню місцевого самоврядування, який у суботу, який у суботу, 8 грудня, відбувся у спортивному комплексі Житомирського національного агроекологічного університету.

У стиковому матчі підопічні Сергія Терейковського обіграли першоліговий "Біоресурс", а у фіналі здолали гостей з Рівного, команду "Патріот". У матчі за 3 місце студентська команда ВК ЖНАЕУ не без проблем перемогла все той же ВК "Біоресурс" з рахунком 3:2.

У турнірі взяли участь чотири команди. Три команди представляли Житомир - ВК «Житичі», ВК «Біоресурс», ВК ЖНАЕУ та одна команда з міста Рівне  - ВК «Патріот».

Результати ігор

Відео дня

Стикові поєдинки:

ВК "Патріот" (Рівне) - ВК ЖНАЕУ - 2:1
ВК "Житичі" - ВК "Біоресурс" - 2:0

Матч за 3 місце:

ВК "ЖНАЕУ" - ВК "Біоресурс" - 3:2

Фінал

ВК "Житичі" - ВК "Патріот" 3:0

Результати турніру:

1 місце - ВК "Житичі"
2 місце - ВК "Патріот"
3 місце - ВК "ЖНАЕУ"
4 місце - ВК "Біоресурс"

Переможці отримали не лише кубки та медалі, а й розподілили призовий фонд  у розмірі 30 тисяч гривень від голови Житомирської обласної ради Володимира Ширми.

Спортивний Житомир

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up