"Вінниця біжить” цієї суботи

"Вінниця біжить” цієї суботи

27 травня тисячі вінничан і гостей міста відчують себе справжніми спортсменами. Масовий забіг на дві дистанції, 1 км та 9 км, подарує всім учасникам яскраві емоції. Переможці отримають грошові винагороди. Крім цього, серед усіх учасників забігу розіграють подорож до Будапешту та багато інших цінних призів    

Історія вінницького забігу розпочалася у 2015 році. Тоді у ньому взяли участь приблизно п’ять тисяч людей. Третій рік поспіль "Вінниця біжить" надихає всіх на заняття спортом та здоровий спосіб життя. 
Запрошуємо ваз взяти участь у Вінницькому міському забігу.
Приходьте 27 травня на площу перед “Книжкою”, Хмельницьке шосе, 7. 
З 10.00 до 11.00 реєстрація учасників, отримайте стартовий номер і оберіть свою дистанцію.
1 км - для всіх бажаючих, не залежно від віку та фізичної підготовки.
9 км - для всіх бажаючих, учасникам молодшим 16-ти років на цій дистанції потрібно мати письмову згоду батьків.
 
Протягом години, доки триватиме реєстрація, сцена біля “Книжки” стане розважальним майданчиком. Для всіх присутніх буде проходити концертна програма, привітання, розминка перед стартом. 
Об 11.00 стартують учасники забігу на дистанцію 9 км. За кілька хвилин стартують бігуни на дистанцію 1 км.
На всіх дистанціях будуть знаходитися спостережні пункти, де 30 суддів наглядатимуть за дотриманням правил. По маршруту будуть пункти гідрації, де бігуни зможуть освіжитися, попити води. 
Фінішуємо у Центральному парку ім. Горького. Три переможці серед жінок та чоловіків, які першими подолають дистанцію 9 км, отримають грошові винагороди. 
 
1 місце - 5000 грн
2 місце - 3000 грн
3 місце - 1000 грн
 
Після нагородженя переможців, серед усіх учасників забігу, незалежно від обраної дистанції та результату, розіграють безліч цінних призів. А саме: наручні годинники, спортивні пляшки, електроприлади, сертифікати в розважальні та оздоровчі центри. Крім того, всі учасники "Вінниця біжить" матимуть шанс стати щасливими власниками путівки на двох до Будапешту. 
Абсолютно кожна людина, яка отримала стартовий номер, автоматично стає учасником розіграшу. Тому зберігайте номер до самого кінця свята, адже розіграш призів буде проводитися за вашими індивідуальними номерами. 
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up