У Житомирі відбувся традиційний "Велодень"

У Житомирі відбувся традиційний "Велодень"

Вже традиційно, в останню неділю весни, 27 травня у Житомирі відбувся "Велодень".  

Організатори спортивного заходу: управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно з підвідомчими установами та громадською організацією «ВелоЖитомир», інформує прес-служба міськради. 

Метою заходу є популяризація фізичної культури та спорту як важливого засобу оздоровлення, популяризація екологічно чистого виду транспорту та збереження екології міста, залучення мешканців до змістовного дозвілля, а також виховання толерантного ставлення до велосипедистів як повноцінних учасників дорожнього руху та сприяння розвитку велосипедної інфраструктури.

Цьогоріч до заходу приєдналися більше тисячі учасників.  На свято  спорту житомиряни та гості міста завітали родинами. Велосипедисти організовано проїхали вулицями Житомира.

Відео дня

Також у програмі «Велодня-2018» конкурс дитячого малюнку, лотереї, фотовиставка і роверквест,  та індивідуальна гонка МТБ.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up