У Житомирі відбувся чемпіонат для людей з інвалідністю

У Житомирі відбувся чемпіонат для людей з інвалідністю

У спортивній залі ЖОО УТОГ 19 червня відбувся Житомирський обласний чемпіонат для осіб з обмеженими фізичними можливостями з наступних видів спорту: бочче, настільний теніс, армреслінг, шахи. 

В рамках фінансованого Європейським Союзом проекту «Зміцнення міжнародних контактів між організаціями осіб з інвалідністю України та Білорусі для спільних рішень у сфері інтеграції людей з інвалідністю в спорт та туризмі», що реалізує ГО «Житомирський обласний фонд соціального захисту інвалідів» в Житомирі, проводить свою діяльність клуб «FREEDOM». 

Гостями та учасниками заходу стали більше аніж 100 осіб з інвалідністю з різних куточків Житомирської області, а саме з м.Житомир, з Житомирського, Брусилівського, Баранівського, Коростишівського, Новоград-Волинського, Романівського, Ємільчинського  та інших районів. Відкривали захід керівник проекту та директор ГО ЖОФСЗІ Олександр Лобов, заступник директора ЖОВ Фонду соціального захисту інвалідів Тетяна Денисенко, голова ЖОО УТОГ Валерій Дем’янчук.

Відео дня

Суддями чемпіонату були кваліфіковані тренери та спортсмени, котрі мають багаторічний суддівський досвід з рекреаційних видів спорту для осіб з інвалідністю. Кожен з них має високі особисті  досягнення в спорті. 

Переможцями стали:

Бочча (суддя Баришев Юрій)

I місце - Балагура Сергій, м.Житомир

ІІ місце - Лебідь Сергій, м.Пулини

ІІІ місце - Башинський Володимир, м.Житомир

Настільний теніс (суддя Бондарчук Віталій)

І місце - Луцько Михайло, смт.Народичі

ІІ місце - Данилюк Геннадій, м.Новоград-Волинський 

ІІІ місце - Баль Сергій, смт.Брусилів

Армреслінг(суддя Мінгазов Руслан)

Дівчата

І місце - Савіцька Марія, м.Житомир

ІІ місце - Бессальнова Олеся, м.Новоград-Волинський 

ІІІ місце - Осіпчук Марта, м.Житомир

Хлопці

І місце - Хіміч Олександр, м.Новоград-Волинський 

ІІ місце - Луцишин Дмитро, м.Новоград-Волинський 

ІІІ місце - Котов Микита, м.Житомир

Шахи (суддя Люба Володимир)

І місце - Тарасов Юрій, м.Житомир

ІІ місце - Власюк Андрій, м.Житомир

ІІІ місце - Савіцький Святослав, м.Житомир

Ми вітаємо всіх фіналістів та призерів чемпіонату! Всі переможці приймуть участь в міжнародних змаганнях між клубами України та Білорусі, які відбудуться незабаром! Чемпіонат проводився з ціллю популяризації та розвитку спорту серед осіб з інвалідністю та залучення їх до активного і здорового способу життя.

Даний проект став можливим завдяки Програмі територіального співробітництва країн Східного партнерства (EaPTC) «Білорусь-Україна», що фінансується за рахунок Європейського Союзу.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up