У Житомирі відбудуться матчі чемпінату України серед ветеранів

У Житомирі відбудуться матчі чемпінату України серед ветеранів

З 16 по 19 березня у Житомирі відбудуться матчі чемпіонату України серед ветеранів у трьох вікових категоріях: «35+», «45+» та «55+». 

Про це повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України.

Нагадаємо, що минулого року Житомир вже приймав подібний захід, і тоді він пройшов на найвищому рівні. Що стосується нинішнього чемпіонату, то вже відомий орієнтовний список команд, які братимуть участь. Варто звернути увагу на вікові категорії «35+» та «45+», де гратимуть відомі футзалісти, які ще нещодавно радували своєю грою любителів футзалу з усієї України. А поки що пропонуємо Вашій увазі орієнтовний список команд-учасниць.

Вікова категорія «35+»
«Чорне море» (Одеса)
ЗСУ (Київ)
«Полісся» (Житомир)
«Університет» (Хмельницький)
«Глорія» (Одеса) 
«ІнБев» (Житомир)

Відео дня

Вікова категорія «45+»
«Полісся» (Житомир)
ФК «Ічня» (Чернігівська обл.)
«Ветеран-Авангард» (Новоград-Волинський)
«U-40» (Южноукраїнськ)
«Чорне море» (Одеса)
«Ветеран Уманьщини» (Умань)
«Ветеран» (Христинівка)
ФК «Южноукраїнськ» (Южноукраїнськ)
«Нива» (Вінницька обл.)
ФК «Лиман» (Лиман)
«Фортуна» (Кам’янець-Подільський)

Вікова категорія «55+» 
«Чорне море» (Одеса)
«Фортеця» (Кам’янець-Подільський)
ФК «Бахмут» (Бахмут)
«Колос» (Кременчук)
«Ніколь-Технологія» (Суми)
«Полісся» (Житомир)
ФК «Київ» (Київ)
«Маяк» (Сарни)
«Десна» (Чернігів)
«Круїз» (Кодимський район)
«Вікторія» (Черкаси)
ФК «Кодима» (Кодима)
«Аміко» (Черкаси)
«Сільмаш» (Коломия)

Календар матчів буде оприлюднений пізніше.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up