У Житомирі пройшов ІІ тур дитячої волейбольної ліги серед дівчат

У Житомирі пройшов ІІ тур дитячої волейбольної ліги серед дівчат

ІІ тур чемпіонату України «Дитяча ліга» з волейболу серед дівчат 2004 року народження і молодші відбувся з 1 по 4 лютого 2017 року в Житомирі. Змагання провели у спортзалі УТОГ за сприяння відділення НОК України в Житомирській області. Про це повідомляє прес-служба ЖОВ НОК України.

 

«У другому турі грали вісім команд. Вони грали «стінка на стінку». За результатами зустрічей тепер зрозуміло, хто братиме участь у фіналі, який відбудеться 21 – 25 березня 2017 року», – розповів головний суддя змагань Вадим Кравченко.

Учасниками змагань стали команди: 
- ДВК «Вікторія» (м. Канів), 
- ДВК «ПОЛІСЯНКА» (м. Житомир),
- ДЮСШ (м. Чернігів), 
- ДЮСШ (м. Ніжин),
- СДЮШОР-1 (м. Полтава), 
- ДЮСШ № 12 (м. Харків), 
- СДЮШОР-2 (м. Полтава),
- ДЮСШ (м. Новомосковськ).

Житомир представляла команда ДВК «ПОЛІСЯНКА» (тренер – Геннадій Проценко), яка у перший день змагань впевнено перемогла полтавчанок (СДЮШОР-2). Новомосковську, СДЮШОР-2 (м. Полтава) і Харкову житомирянки програли.

Відео дня

Відтак до фінального туру потрапили команди з Канева, Полтави (СДЮШОР-1), Харкова та Чернігова.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням 11:00 За участю прокурорів Бердичівської окружної прокуратури на потреби ЗСУ передано боєприпаси, вилучені у межах кримінального провадження 10:41 У Житомирі викрили мережу підпільних казино з десятками мільйонів прибутку photo_camera 10:20 Житомирська ОВА відреагувала на ситуацію з фінансуванням театрів 10:00 Знову перенесли судове засідання по справі Романа Кучера 09:41 ЗСУ ліквідували ще 880 окупантів 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 24 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 24 квітня: все про цей день, прикмети, іменини і погода у Житомирі 18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up